Ενημέρωση όλων των Σχολικών Μονάδων της χώρας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ενημέρωση όλων των Σχολικών Μονάδων της χώρας

   
    Θέμα: «Επαναδιαβίβαση εγγράφου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σχετικά με την επανεμφάνιση της λύσσας στην Ελλάδα»
Σας διαβιβάζουμε εκ νέου την με αρ. πρωτ. 2515/75560/18-06-2013 εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που αφορά στηνεπανεμφάνιση της θανατηφόρου νόσου της λύσσας στην Ελλάδα καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια για την πρόληψη της ασθένειας στον άνθρωπο και στα ζώα εφιστώντας την προσοχή σας στα κάτωθι:
Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων της χώρας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ώστε να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στον υπαρκτό κίνδυνο της λύσσας, αναθέτοντας εκ περιτροπής σ’ έναν εκπαιδευτικό του σχολείου τους να ενημερώνει, κάθε εβδομάδα για 15΄ της ώρας, τους μαθητές για τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού της λύσσας παρουσιάζοντας και διανέμοντας τα φυλλάδια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Επιπλέον, παρακαλούμε να λάβουν γνώση οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές όλων των Βαθμίδων Εκπαίδευσης ότι η πρώτη ρίψη εμβολίων από αεροσκάφη για τα άγρια ζώα και κυρίως για την ΑΛΕΠΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μηνός Σεπτεμβρίου. Ως εκ τούτου, μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός να γίνεται καθημερινή ενημέρωση των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς.
Το παρόν να αναρτηθεί σε πίνακα ανακοινώσεων και να κοινοποιηθεί στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
               Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Δ/νση Υγείας των Ζώων-Τμήμα Ζωοανθρωπονόσων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στο τηλ. 210-212-572522.
           Τα ενημερωτικά φυλλάδια βρίσκονται αναρτημένα στον ιστότοπο  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here