Αστυνομικές επιχειρήσεις με συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Αστυνομικές επιχειρήσεις με συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγινε από χθες το βράδυ έως σήμερα τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Κατά την επιχείρηση έγιναν έλεγχοι σε 299 άτομα, 225 οχήματα και 26 καταστήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 65 άτομα και συνελήφθησαν 36, τα οποία κατηγορούνται ένας για ναρκωτικά, δύο επειδή σε βάρος τους έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 71.285,87 ευρώ και 782.622,26 ευρώ, αντίστοιχα, ένας για καταδικαστικές αποφάσεις, επτά για παράνομα τυχερά παιχνίδια, 14 για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, οκτώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις αλλοδαποί για παράνομη διαμονή στη χώρας, σε βάρος των οποίων θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επίσης, κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά 43 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 18 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μικροποσότητα χασίς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η επιχείρηση στη Λακωνία Εκεί, οι αστυνομικοί συμμετείχαν σε επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Σκάλας και του Γυθείου Λακωνίας. Έγιναν έλεγχοι σε 156 άτομα, εκ των οποίων 24 ήταν Έλληνες και 132 αλλοδαποί. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 29 άτομα, από τα οποία 4 είναι Έλληνες και 25 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 19 άτομα. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, ένας Έλληνας για παράνομη κατοχή όπλων και βεγγαλικών, ένας αλλοδαπός, για πλαστογραφία και γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα, 17 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. Κατά την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», μήκους 22 εκατοστών, 17 κροτίδες, ένα πλαστό δελτίο αίτησης ασύλου αλλοδαπού.
 Συλλήψεις και στη Μεσσηνία
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, έγινε σήμερα από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Κοπανακίου, της Κυπαρισσίας των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών Μεσσηνίας. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 238 άτομα, εκ των οποίων 99 Έλληνες και 139 αλλοδαποί, καθώς και σε 128 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 67 άτομα, από τα οποία 25 Έλληνες και 42 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 13 άτομα. Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι δύο αλλοδαπές για κλοπή, ένας αλλοδαπός, για πλαστογραφία και γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα, ένας Έλληνας για καταδικαστικά έγγραφα, εννέα αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. Επιπρόσθετα, κατά την επιχείρηση σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, σε βάρος 61χρονης Ελληνίδας, για εκμίσθωση ακινήτου σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη χώρα. Επίσης, βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις για επαιτεία, καθώς και δύο για παράβαση όρων-προϋποθέσεων οπλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here