800.000 ευρώ για έργα στην Π.Ε. Αρκαδίας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

800.000 ευρώ για έργα στην Π.Ε. Αρκαδίας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

 


Τρεις συμβάσεις έργων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, συνολικής δαπάνης πάνω από 800.000 ευρώ, υπέγραψε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η πρώτη, αφορά το προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργο ενεργειακής αναβάθμισης σειράς κτηρίων σε περιοχές της Αρκαδίας και ειδικότερα, των Δημοτικών Σχολείων Παλούμπα, Κοντοβάζαινας και Νεοχωρίου, του Δημαρχείου Τροπαίων, του ΚΕΠ Βαλτεσινίκου, καθώς και των Πνευματικών Κέντρων Λαγκαδίων και Τροπαίων. Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου έχει οριστεί σε 300 ημέρες.

Η δεύτερη σύμβαση, με δαπάνη 250.000 ευρώ, αφορά τη συντήρηση και βελτίωση του επαρχιακού δρόμου Κιβέρι – Αστρος, έργο το οποίο έχει 270 ημέρες προθεσμία για να ολοκληρωθεί.

Η τρίτη σύμβαση, τέλος, αφορά την αποπεράτωση εργασιών στο Πνευματικό Κέντρο Αθήναιου, έργο δαπάνης 69.017,76 ευρώ (με ΦΠΑ), η προθεσμία για την ολοκλήρωση του οποίου είναι 120 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here