Αύξηση κρουσμάτων της covid-19 αναμένεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Αύξηση κρουσμάτων της covid-19 αναμένεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 

Περαιτέρω

αύξηση των κρουσμάτων της covid-19 καταγράφεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως γνωστοποιήθηκε σε τηλεδιάσκεψη την οποία συγκάλεσε το πρωί της Πέμπτης, 7 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στην τηλεσύσκεψη, με τη συμμετοχή των χωρικών αντιπεριφερειαρχών και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων εκφράστηκε η εκτίμηση ότι η παρατηρούμενη αύξηση περιστατικών θα συνεχιστεί -και ενδεχομένως γίνει ακόμα μεγαλύτερη- το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ολες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς μεγαλώνει ο αριθμός των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο εμβολιασμός κατά της covid-19 στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου, ενώ αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου ξεκινά η σχετική διαδικασία και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία θα συνεχιστεί με τους ιδιώτες γιατρούς.

 

Ο γεωγραφικός χάρτης των κρουσμάτων

Ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει πως: Από το σύνολο των 510 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 18 είναι εισαγόμενα και16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Αιτωλοακαρνανίας 1

Αργολίδας 26

Αρκαδίας 4

Αχαΐας 14

Βοιωτίας 12

Γρεβενών 1

Δράμας 2

Έβρου 10

Εύβοιας 5

Ζακύνθου 1

Ηλείας 2

Ημαθίας 3

Ηρακλείου 2

Θεσσαλονίκης 65

Ιωαννίνων 3

Καβάλας 1

Καλύμνου 2

Καρδίτσας 5

Κέρκυρας 1

Κιλκίς 11

Κοζάνης 8

Κορινθίας 7

Λακωνίας 1

Λάρισας 31

Λασιθίου 8

Λέσβου 10

Μαγνησίας 8

Μεσσηνίας 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here