ΕΠΙΣΗΜΑ οι υπογραφές για το μεγάλο έργο των απορριμμάτων - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΙΣΗΜΑ οι υπογραφές για το μεγάλο έργο των απορριμμάτων

 


Η πιο μεγάλη ώρα έφθασε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ξεκινούν τα έργα για το μεγαλύτερο έργο διαχείρισης απορριμμάτων  στη χώρα. Σήμερα στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, της ΤΕΡΝΑ. Η κορυφαία εταιρία άλλωστε και στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων έχει επιδείξει ήδη ένα σημαντικό έργο με συγκεκριμένα αποτελέσματα και όπως επισημάνθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου από ουραγός στην Ευρώπη δύναται να αποτελέσει την πρωτοπόρο στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Πλέον σε τρία σημεία θα δημιουργηθούν μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων ενώ θα τρέξει και ο σχεδιασμός για τους σταθμούς μεταφόρτωσης. Αναμένεται να απασχοληθούν περί τα 800 άτολμα στο σύνολο και σίγουρα το έργο αυτό έρχεται να αποδείξει πως η Πελοπόννησος αλλάζει σελίδα.

Ιδιαίτερα χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε στην σημαντική αυτή ημέρα που σηματοδοτεί τόσα πολλά για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου και παράλληλα στον σχεδιασμό που υπάρχει έτσι ώστε άμεσα να τρέξει και η ανακούφιση περιοχών που είναι στο «κόκκινο».

Με τα καλύτερα λόγια για το έργο και για την προσπάθεια που γίνεται πλέον την Πελοπόννησο, μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθάνασης ενώ ακολούθως ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΤΕΡΝΑ Εμμανουήλ Μαραγκουδάκης σημείωσε πως στόχος είναι η Πελοπόννησος μέσα από αυτό το εμβληματικό έργο και με τεχνολογία αιχμής να γίνει πρώτη στην Ευρώπη στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Παρών και ο γενικός γραμματέας περιβάλλοντος Μανώλης Γραφάκος που διαβεβαίωσε πως το έργο αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη κι αυτό εγγυάται και η ισχύς της αναδόχου εταιρείας.

Ξεχωριστή η παρουσία του διευθυντή της ΤΕΡΝΑ -Ενεργειακή Γιώργου Αγραφιώτη ενώ και η γενική γραμματεία ΣΔΙΤ ήταν εκεί με τον κ. Καβαλάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here