ΕΛΕΓΧΟΣ σε όλες τις Διευθύνσεις Τεχνικών έργων σε όλες τις Π.Ε. - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΕΛΕΓΧΟΣ σε όλες τις Διευθύνσεις Τεχνικών έργων σε όλες τις Π.Ε.

 


Τις Διευθύνσεις Τεχνικών έργων σε όλες τις Π.Ε. θα επισκεφθεί μέσα στον Ιανουάριο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Το πρωί της Δευτέρας, 4 Ιανουαρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, είχε τηλεδιάσκεψη με τις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, με την συμμετοχή των χωρικών αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών στελεχών των εν λόγω υπηρεσιών. Οπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης, προτίθεται μέχρι τα τέλη του τρέχοντος Ιανουαρίου να έχει επισκεφθεί όλες τις Π.Ε. της Περιφέρειας, ζητώντας μέχρι τότε να τον αναμένουν εισηγήσεις για όλα τα θέματα αρμοδιότητας των πιο πάνω Διευθύνσεων.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας έχει ζητήσει επιπλέον να λάβει έγγραφη ενημέρωση σχετικά με ποιο αντικείμενο θα απασχολείται ο κάθε μηχανικός και τον συγκεκριμένο χρόνος παράδοσης της εργασίας που του έχει ανατεθεί: “Στόχος είναι να έχω εικόνα της εξατομικευμένης ευθύνης του καθενός σε όλες τις Π.Ε.” σημείωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος επίσης συζήτησε επίσης για την ανάγκη σήμανσης, με πινακίδες της Περιφέρειας, των εκτελούμενων έργων, καθώς και τον τρόπο υλοποίησης των εν λόγω έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here