Οικονομική Επιτροπή με σημαντικά αθλητικά έργα στην Μεσσηνία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Οικονομική Επιτροπή με σημαντικά αθλητικά έργα στην Μεσσηνία

 


Την διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών για σημαντικά αθλητικά έργα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε, με τηλεδιάσκεψη, το πρωί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου, λαμβάνοντας αρκετές ακόμα σημαντικές αποφάσεις.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στα αθλητικά έργα πρόκειται αφ’ ενός για το προϋπολογισμού 350.800 ευρώ έργο της αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα των γηπέδων ποδοσφαίρου σε Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι και Αρχαία Επίδαυρο και αφ’ ετέρου για την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ...

Παράλληλα προέβη στη συγκρότηση επιτροπών δημοπρασίας για διαγωνισμού, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, με αντικείμενα α) τη συντήρηση τμημάτων της 7ης επαρχιακής οδού Αργολίδας, εκτιμώμενης αξίας 1.500.000 ευρώ και β) τη βελτίωση του δικτύου άρδευσης του ΤΟΕΒ Νέας Τίρυνθας προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, ενέκρινε την αποδοχή δωρεάς που αφορά τον πλήρη φάκελο της μελέτης κατασκευής νέας γέφυρας στον ποταμό Ευρώτα, στη Σκάλα, κοντά στην υφιστάμενη μεταλλική γέφυρα.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε δύο προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ “Πάρνωνας” Α.Ε. και α) του Δήμου Νεμέας με αντικείμενο την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου ανάπλασης του κέντρου της Νεμέας και β) των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης με αντικείμενο την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από Μικρά Μαντίνεια έως Κιτριές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here