Παρατείνεται το”λουκέτο” σε Football League ή Γ’ Εθνική - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Παρατείνεται το”λουκέτο” σε Football League ή Γ’ Εθνική

 


Ουδεμία αναφορά υπήρξε απο τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, στο θέμα της Football League ούτε βεβαίως σε εκείνο της Γ’ Εθνικής όπως και των λοιπών εθνικών ομαδικών πρωταθλημάτων, κατά την σημερινή ενημέρωση  για τα νέα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα (1/2), με τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτά να παραμένουν στον «πάγο»!

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Πολιτικής Προστασίας το θέμα επανέναρξης των προπονήσεων για τα αθλητικά πρωταθλημάτα πέραν απο τη λιτή αναφορά στη «λειτουργία Super League 1 & 2 και Basketball League».

Παρά το γεγονός ότι Football League – Γ’ Εθνική περίμεναν τις αποφάσεις των Λοιμωξιολόγων στα αίτηματα για επιστροφή στις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση, στην ενημέρωση που παρείχε ο κ. Χαρδαλιάς δεν ανέφερε τίποτα σχετικό για τις δύο αυτές ποδοσφαιρικές κατηγορίες, με τα δημοσιεύματα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Λοιμωξιολόγοι να μην ήταν σε θέση να προλάβουν σήμερα (29/1) να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν τις επόμενες ώρες και μάλιστα θετική έκβαση σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις προπονήσεις για την Football League.

Κάτι ανάλογο άλλωστε είχε συμβεί και με την Super League 2. Πρώτα ανακοινώθηκαν τα μέτρα στα μέσα του Δεκέμβρη και μετά -σχετικά άμεσα- δόθηκε “πράσινο φως” για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα η εξέλιξη αυτή δεν είναι θετική για την Γ’ Εθνική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here