Τηλεδιάσκεψη Νίκα με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Τηλεδιάσκεψη Νίκα με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα

 Σε τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, κατά την οποία συζητήθηκαν τα μέτρα στήριξης της οικονομίας, που έχει λάβει η Κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πανδημίας.

Στην τηλεδιάσκεψη, η οποία οργανώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, συμμετείχαν οι Υφυπουργοί, Βουλευτές και Δήμαρχοι της Πελοποννήσου, καθώς και τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Ο Υπουργός ενημέρωσε για τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά της κυβέρνησης να κρατηθεί όρθια η οικονομία, για τα μέτρα στήριξης που έχουν ληφθεί αλλά και για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν για να αντιμετωπιστεί αυτή η δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια που κάνουν όλες οι πλευρές για να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση και στην ευκαιρία που έχει η χώρα μας να απορροφήσει και να αξιοποιήσει πόρους μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης, τονίζοντας ταυτόχρονα για ακόμα μια φορά και το όφελος της χώρας μας, από την συμμετοχή της στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, όπως κατέληξε ο Π. Νίκας, πρέπει να λάβουμε μέτρα για τους τομείς που έχουν πληγεί περισσότερο, αφού, τομείς όπως η εστίαση ή τα εξαρτώμενα επαγγέλματα από τον τουρισμό, έχουν δεχθεί τόσο μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας, που χρειάζονται άμεση στήριξη για να μπορούν να ανταποκριθούν και να επανεκκινήσουν τη δραστηριότητά τους με τη λήξη του συναγερμού της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here