ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ το νέο ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ το νέο ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 Σε τηλεδιάσκεψη εργασίας σχετικά με το νέο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2021 – 2027 συμμετείχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 1η Απριλίου, με στελέχη της εταιρείας η οποία έχει αναλάβει την προετοιμασία του φακέλου που θα καταθέσει η Περιφέρεια.

Η ίδια εταιρεία έχει αναλάβει επίσης να συντονίσει και την δημόσια διαβούλευση μεταξύ θεσμικών, επιστημονικών, αυτοδιοικητικών φορέων και απλών πολιτών σχετικά με το νέο ΠΕΠ.

Αμέσως μετά το Πάσχα, δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, το θέμα του νέου ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα έλθει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, παρ’ όλο που κάτι τέτοιο δεν απαιτείται από το θεσμικό πλαίσιο.

 

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΣΠΑ

Εξ άλλου, σε άλλη τηλεσύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, εξετάστηκε η εξέλιξη των έργων του τρέχοντος ΕΣΠΑ στον Δήμο Ναυπλιέων και στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, οι σχετικές εκθέσεις με την εξέλιξη των έργων ανά Π.Ε. συγκεντρώνονται και στην πορεία θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here