Συμβάσεις έργων οδικής ασφάλειας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Συμβάσεις έργων οδικής ασφάλειας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

 


Συμβάσεις έργων που αφορούν κυρίως στην βελτίωση της σήμανσης αλλά και την συντήρηση των οδικών αξόνων της Μεσσηνίας υπέγραψε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Η πρώτη σύμβαση αφορούσε τον δρόμο Τσακώνα – Καλό Νερό, έργο που θα ξεκινήσει άμεσα και έχει προϋπολογισμό 2 εκ. ευρώ. Σημαντικό χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο οδικό άξονα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου όχι μόνο για την Μεσσηνία αλλά και για την Ηλεία.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται και νέα εργολαβία από την Καλαμάτα μέχρι και την Τσακώνα.

Η βελτίωση της ηλεκτροφώτισης του οδικού δικτύου αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την Περιφερειακή αρχή και στο πλαίσιο αυτό υπεγράφη σύμβαση προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Ξεκίνησε εν τω μεταξύ η βελτίωση του ασφαλτοτάπητα της Νέας Εισόδου στην Καλαμάτα. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.000.000 και στόχο έχει την βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε ένα δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία.

Ο κ. Νίκας ανακοίνωσε και παρεμβάσεις στην περιοχή της Μ. Μαντίνειας μέχρι τις Κιτριές, σε σπίτια που έχουν πρόβλημα εξαιτίας της διάβρωσης.

Άμεσα θα προχωρήσουν και τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την φύλαξη στο Πολυλίμνιο και στη Νέδα καθώς και παρεμβάσεις για την βελτίωση των συγκεκριμένων χώρων για την καλύτερη ασφάλεια των επισκεπτών.

 

Δ. Ηλιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here