ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ η σύμβαση για την κουνουποκτονία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ η σύμβαση για την κουνουποκτονία

 Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το βράδυ της Τρίτης, 2 Νοεμβρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, η διετής σύμβαση για την κουνουποκτονία.

Ο περιφερειάρχης, σε δηλώσεις του συνεχάρη την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας της οποίας, όπως σημείωσε ο Π. Νίκας, “οι στοχευμένες παρεμβάσεις το περασμένο καλοκαίρι είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν προβλήματα με κουνούπια. Με τη σύμβαση πλέον, υπάρχει περιθώριο χρόνου για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος”.

Ωστόσο, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στο έλλειμμα “ύψους 1,2 εκ. ευρώ από την διαχείριση της κουνουποκτονίας το οποίο δυστυχώς έχει διαπιστωθεί από τους ελέγχους στην “Πελοπόννησος” Α.Ε. και το οποίο έρχεται από το παρελθόν και θα αναζητηθεί βεβαίως, καθώς πρόκειται για χρήματα του προϋπολογισμού”, για να καταλήξει:

“Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι σε τέτοια θέματα, αλλά είναι μια πραγματικότητα όπως με έχουν διαβεβαιώσει οι λογιστές, τα στελέχη και οι επιστημονικά υπεύθυνοι της διαδικασίας της κουνουποκτονίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here