ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ


Κομβικής σημασίας για την εστίαση θα είναι η αυριανή ημέρα, στη διάρκεια της οποίας όλα τα καταστήματα στη χώρα, ακόμη κι εκείνα που εξυπηρετούν πελάτες που παίρνουν τα προϊόντα σε πακέτο ή παραγγέλνουν στο σπίτι και άλλους χώρους, εξυπηρετούμενοι από ταχυδιανομείς θα είναι κλειστά! 
«Τα μηνύματα που έχουμε για την πόλη της Καλαμάτας είναι πως η συμμετοχή θα είναι καθολική και αντίστοιχη είναι η εικόνα σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και σε μεγάλα αστικά κέντρα», σημείωσε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Νίκος Μαλαπέτσς, εστιάζοντας στο γεγονός πως αυτό το εγχείρημα στη συγκεκριμένη διάσταση, επιχειρείται για πρώτη φορά. «Θέλουμε να προβληματίσουμε την κυβέρνηση», εστίασε ο κ. Μαλαπέτσας, μιλώντας για όλα όσα συνεπάγεται αυτή η απόφαση, τονίζοντας πως η κινητοποίηση αυτή, έχει κυρίαρχο στόχο τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας των επαγγελματιών. Αφού ανέλυσε τα επιμέρους ζητήματα ο πρόεδρος του Συλλόγου, υπενθύμισε πως πέρα από την αντίδραση με τις «άδειες καρέκλες», δεν έχει υπάρξει άλλη και στάθηκε στην ανάγκη να ληφθούν μέτρα ώστε οι επιχειρήσεις να είναι βιώσιμες την επόμενη ημέρα της υγειονομικής κρίσης, αφού τα προβλήματα του κλάδου έχουν λάβει ήδη, τεράστιες διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here