Κλιμάκιο παραγόντων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, , επισκέφθηκε το Δήμο Τρίπολης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Κλιμάκιο παραγόντων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, , επισκέφθηκε το Δήμο Τρίπολης

 


Κλιμάκιο παραγόντων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μαζί με τον προϊστάμενο της διαχειριστικής αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αντώνη Ψαράκη, επισκέφθηκε χθες το Δήμο Τρίπολης, προκειμένου να ενημερωθεί για τη νέα δομή που λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στο Δήμο μας, το Κέντρο Κοινότητας.

Συνομίλησαν με το δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες. Έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη λειτουργία της δομής και δεσμεύθηκαν για αγαστή συνεργασία με την Επιτροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης 17/11/2021, εγκρίθηκε ομόφωνα ο κανονισμός λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας του Δήμου Τρίπολης. Στην ίδια συνεδρίαση, ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα δομή που θα παρέχει ιατρική φροντίδα και υποστήριξη για πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

kentrokoinotitas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here