Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

 



Στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης, το ΣΔΑΜ (Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης), το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, πραγματοποιούν ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης, με θέμα την παρουσίαση της Δράσης: «Πρόγραμμα Στήριξης και Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και  στο Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε Αρκαδίας» στις 08/11/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, Π. Κεφάλα 10 & Σταθοπούλου, Μεγαλόπολη. (Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2791360285)

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here