Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΉ ΤΟΥ «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος», - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΉ ΤΟΥ «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος»,

 


Τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, υποδέχθηκε στην Τρίπολη, ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης. Αρχικά, επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου υπήρξε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας και στο Ναό Αλέας Αθηνάς.

Κατόπιν, ο κ. Σχοινάς, επισκέφθηκε το παλαιό Δημαρχείο όπου έγιναν τα εγκαίνια των γραφέιων του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος», ενώ μαζί με τον Δήμαρχο Τρίπολης, περπάτησαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Μάλιστα, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενημερώθηκε για τα σχέδια του μεγάλου έργου ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου, το οποίο σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει να υλοποιείται, με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Σχοινάς εξέφρασε την υπερηφάνεια του που βρίσκεται στην ιστορική Τρίπολη, τη χρονιά μάλιστα που συμπληρώθηκαν 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ενώ αποκάλυψε ότι με την πόλη τον συνδέει η στρατιωτική του θητεία, κατά το παρελθόν, στην 124 ΠΒΕ.

Για τη σημερινή εικόνα της πόλης εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος, δηλώνοντας ότι «η Τρίπολη αλλάζει και ομορφαίνει», δίνοντας συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση για το Κέντρο EUROPE DIRECT στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here