ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου έχουν την ερχόμενη εβδομάδα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου έχουν την ερχόμενη εβδομάδα

 


Στα 1.126 κρούσματα covid-19 η Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου – 129 οι νοσηλείες


Σε 1.126 ανέρχονται τα κρούσματα covid-19 που καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου.

Υψηλός παραμένει ο αριθμός των νοσηλειών, από το σύνολο των οποίων οι 8 είναι στις ΜΕΘ.

 

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr), τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 21.863.

Ακολουθεί η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ με δεδομένα έως τις 3 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου:

“Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) – Δεδομένα έως 10 Μαρτίου 2022, ώρα 15:00

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 21.863, εκ των οποίων 25 εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.583.366 (ημερήσια μεταβολή +0,9%), εκ των οποίων 49,4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 196 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.077 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 359 (64,3% άνδρες) με διάμεση ηλικία 68 έτη. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 237 (66,02%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 122 (33,98%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.324 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 357 (ημερήσια μεταβολή +36,78%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 282 ασθενείς.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 56 ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 26.424 θάνατοι. Το 95,2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω, ενώ η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη”.

 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου καταγράφηκαν 1.126 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 113.294.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 136, στην Π.Ε. Αρκαδίας 170, στην Π.Ε. Κορινθίας 297, στην Π.Ε. Λακωνίας 204 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 319.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Πέμπτη 10 Μαρτίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Τετάρτη 9 Μαρτίου- συνολικά 129 άτομα (τα 8 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 9 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 8, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 26, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 45 (τα 6 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 14 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 27 (τα 2 στη ΜΕΘ).

Θέματα του πρωτογενή τομέα στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα και των άλλων ομολόγων του με τον υπΑΑΤ Γ. Γεωργαντά

Posted: 10 Mar 2022 10:20 AM PST

Θέματα του πρωτογενή τομέα απασχόλησαν την τηλεδιάσκεψη που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας -και οι υπόλοιποι 12 ομόλογοί του από όλη τη χώρα- είχαν σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά.

Στην παρέμβασή του, ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι “το εξαιρετικό επίπεδο των διευθυντών ΔΑΟΚ συνιστά προνόμιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου”,  η οποία -όπως τόνισε- ήδη έχει προχωρήσει με δικές της δυνάμεις και προσπάθειες αρκετά ζητήματα που αφορούν στην αναβάθμιση του πρωτογενή τομέα στις 5 Περιφερειακές της Ενότητες.

Συγκεκριμένα, ο Π. Νίκας ανέφερε μεταξύ άλλων, την έναρξη λειτουργίας της ζωαγοράς στο Κοπανάκι, το “ξεκόλλημα” των αναδασμών σε Φενεό και Δώριο -με πιστώσεις που φθάνουν τα 600.000 για τον καθένα-, την τακτοποίηση κατά το δυνατόν των διαφόρων προβλημάτων του ΓΟΕΒ Παμίσου, καθώς και την συνδρομή της Περιφέρειας και προς τους ΤΟΕΒ, τόσο οργανωτικά, όσο και οικονομικά αναφορικά με θέματα επισκευών σε υποδομές.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπογράμμισε την συνεργασία της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την λειτουργία Γεωργικού Σχολείου, το οποίο ήδη ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο αποδεικνύοντας ήδη πόσο σημαντική είναι η υποδομή αυτή για την εκπαίδευση των αγροτών.

Αναφέρθηκε, τέλος, ο Π. Νίκας στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, με αντικείμενο την ενημέρωση των αγροτών σχετικά με τις δυνατότητες και τις προοπτικές νέων καλλιεργειών.

Σημειώνεται ότι για επιμέρους ζητήματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα υπάρξει κατ’ ιδίαν συνάντηση του περιφερειάρχη με τον υπουργό, το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως γνωστοποίησε ο Π. Νίκας.

 

ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Στη σημερινή συνάντηση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας έθεσε εξ άλλου στον υπουργό ζητήματα που απαιτούν δράσεις και ενέργειες από την πλευρά του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να δοθούν οριστικές και άμεσες λύσεις.

Μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης τόνισε ότι εκκρεμούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αρκετά έργα άρδευσης, καθώς εκτός αυτών που έχει εντάξει το υπουργείο στο Ταμείο Ανάκαμψης, υπάρχουν και κάποια που έρχονται από το παρελθόν όπως το φράγμα Δόξα, ο Ανάβαλος, η Κελεφίνα για τα οποία απαιτούνται άμεσες δράσεις και αποφάσεις.

Ο Π. Νίκας αναφέρθηκε εξ άλλου στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ανέκαθεν σοβαρό ενεργειακό ζήτημα ως προς τις αρδεύσεις, το οποίο τώρα -λόγω της διεθνούς κατάστασης- επιδεινώνεται περαιτέρω, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται να αξιοποιηθούν οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ώστε να μειωθεί το κόστος.

Εκανε λόγο ακόμα ο περιφερειάρχης στην ανάγκη ενίσχυσης της στελέχωσης των υπηρεσιών με γεωπόνους και κτηνίατρους, την προώθηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Τέλος, ο Π. Νίκας επισήμανε ότι χρειάζεται αλλαγή του θεσμικού πλαισίου που διέπει τους ΓΟΕΒ και τους ΤΟΕΒ, υπογραμμίζοντας την απόλυτη ανάγκη να αλλάξει ο αναχρονιστικός κανονισμός του ΕΛΓΑ.

“Η στόχευση πρέπει να είναι στην θέσπιση και στην εφαρμογή μιας σύγχρονης και τεκμηριωμένης αγροτικής πολιτικής που θα μπορέσει αποτελεσματικά να συμβάλει στην ανάκαμψη του πρωτογενούς τομέα και στην ανάπτυξη της χώρας μας” δήλωσε καταλήγοντας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Κοινή προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συλλόγων του ιατρικού κόσμου για συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού για την Ουκρανία

Posted: 10 Mar 2022 10:14 AM PST

Φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για την υποστήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται στον πόλεμο της Ουκρανίας ξεκινά να συλλέγει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τους Ιατρικούς, Φαρμακευτικούς και Οδοντιατρικούς Συλλόγους κάθε μίας από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στα πέντε διοικητήρια, στις έδρες των Π.Ε., από αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 21 του μήνα, καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, υπό την εποπτεία των πιο πάνω επιστημονικών συλλόγων της κάθε μίας Περιφερειακής Ενότητας.

Τα είδη που χρειάζεται να συγκεντρωθούν, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι:

Αντιπυρετικά, Φυσιολογικοί οροί και αμπούλες. Κολλύρια (ενυδατικά). Γάζες αποστειρωμένες – επίδεσμοι ελαστικοί – λευκοπλάστ. Σπρέι επούλωσης τραυμάτων. Αλοιφές για εγκαύματα (όχι φτιαχτές). Συσκευές ορών για ενδοφλέβια χρήση. Σύριγγες όλων των μεγεθών. Ιατρικές μάσκες – γάντια. Απολυμαντικά – betadine – hibitane – οινόπνευμα. Θερμόμετρα  (ηλεκτρονικά). Αιμοστατικά (γάζες, spray, κρέμες).

 

ΠΕ Αργολίδας

ΠΕ Αρκαδίας

ΠΕ Κορινθίας

ΠΕ Λακωνίας

ΠΕ Μεσσηνίας

Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου έχουν την ερχόμενη εβδομάδα

Posted: 10 Mar 2022 10:10 AM PST

Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς εκτός από αυτή της Τρίτης 15 Μαρτίου, γνωστοποιήθηκε σήμερα ότι το σώμα θα συγκληθεί εκ νέου και την Πέμπτη 17 του μήνα.

Η δεύτερη αυτή συνεδρίαση συγκαλείται μετά από επιστολή την οποία υπογράφουν 25 περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ετσι, η πρώτη αρχικά προγραμματισμένη συνεδρίαση, θα γίνει την Τρίτη 15 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, στο Αποστολοπούλειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Η δεύτερη συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας, θα γίνει την Πέμπτη 17 του μήνα, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Προβολή του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ “1821, η φλόγα της Επανάστασης” σε πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Posted: 10 Mar 2022 10:07 AM PST

Σειρά προβολών του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη “1821, η φλόγα της Επανάστασης” -παραγωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία- ξεκινά από την Κόρινθο, αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Η προβολή θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαΐδης” και θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα -δηλαδή είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Το πρόγραμμα των προβολών στις υπόλοιπες πόλεις της Περιφέρειας θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Δευτέρα 14 Μαρτίου στο Ναύπλιο (Βουλευτικό στις 7 το απόγευμα), την Τετάρτη 16 του μήνα στην Σπάρτη (κινηματογράφος Cine Center στις 7 το απόγευμα) και την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Αργος (αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στις 7 το απόγευμα).

Οι προβολές θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 21 του μήνα στην Καλαμάτα (αμφιθέατρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” του Εργατικού Κέντρου στις 7 το απόγευμα) και την Παρασκευή 25 Μαρτίου στην Τρίπολη (κινηματογράφος CineVille στις 7 το απόγευμα).

Πρόσκληση για ένταξη στο ΕΣΠΑ παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον προς ευπαθείς ομάδες των Δήμων της Ανατολικής και Δυτικής Μάνης

Posted: 10 Mar 2022 10:07 AM PST

Δημοσιοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον προς ευπαθείς ομάδες των Δήμων της Ανατολικής και Δυτικής Μάνης (ΟΧΕ Μάνης), με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Η πρόσκληση εντάσσεται στον άξονα 2Α “Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση” του ΠΕΠ Πελοποννήσου και η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 400.000 ευρώ.

Σκοπός της δράσης είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης κατ’ οίκον σε άτομα ευπαθών ομάδων ορεινών και δυσπρόσιτων περιοχών, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους και να παραμείνουν αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου. Σημαντική ωφέλεια της δράσης είναι η απαλλαγή από την επίπονη διαδικασία επίσκεψης σε νοσηλευτική μονάδα, για πρωτοβάθμια περίθαλψη και φροντίδα, των ηλικιωμένων και χρόνια πασχόντων χαμηλού εισοδήματος που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές των Δήμων της Ανατολικής και Δυτικής Μάνης.

Ωφελούμενοι της δράσης είναι περί τους 200 κατοίκους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ορεινών και δυσπρόσιτων περιοχών των πιο πάνω δήμων και αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης και πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίες υγείας.

Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ (logon.ops.gr/) από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 8 το πρωί μέχρι και την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι.

Την πρόκληση μπορείτε να δείτε εδώ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΩΜ787Λ1-ΤΝΠ-OXE15

Επιστημονική επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα “Εμβόλια, ακούμε και ρωτάμε τους ειδικούς”

Posted: 10 Mar 2022 10:05 AM PST

Διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα “Εμβόλια, ακούμε και ρωτάμε τους ειδικούς” διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί ώς τις 2 το μεσημέρι, η Επιτελική Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ενταξης (Περιφερειακή Κοινωνική Πύλη) σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η εν λόγω εκδήλωση απευθύνεται σε φορείς και στα Κέντρα Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται  για το θέμα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αξιόπιστη ενημέρωση για το επίκαιρο θέμα του εμβολιασμού, την φύση των εμβολίων, τη συμμετοχή τους στην άμυνα του οργανισμού, τα είδη τους, τις σύγχρονες εμβολιαστικές προσεγγίσεις, τι καινούργιο/διαφορετικό έχουν οι πιο προχωρημένες προσεγγίσεις (RNA ,αδενοϊοί) και πώς αυτό βοήθησε στην γρήγορη ανάπτυξή τους εν μέσω πανδημίας, τα εμβόλια ενηλίκων, τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα, τα εμβόλια για covid-19 (αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, σχεδιασμός εμβολιαστικού προγράμματος), πότε αναμένουμε αποτελέσματα στην πορεία της πανδημίας.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους ειδικούς και να συζητήσουν μαζί τους ό,τι σχετικό τους απασχολεί. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας e-prensence, και ζωντανά μέσω του συνδέσμου https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-11514

Στην “Διαύγεια” η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για την πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα

Posted: 10 Mar 2022 10:03 AM PST

Αναρτήθηκε στην “Διαύγεια” η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για την ένταξη στο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του με προϋπολογισμό 1.452.500 ευρώ έργου αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης της πλατείας 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

Με το εν λόγω έργο -το κόστος της μελέτης του οποίου κάλυψε η ΤΕΜΕΣ Α.Ε.- επιδιώκεται η περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής, η αύξηση των περιοχών κίνησης των ευάλωτων χρηστών, η αποσυμφόρηση του οδικού δικτύου περιφερειακά της πλατείας, η αισθητική αναβάθμιση για τόνωση του εμπορικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα της περιοχής και η βελτίωση της άνεσης της κυκλοφορίας των πεζών.

 

Την απόφαση, στην οποία περιγράφεται σε αδρές γραμμές το έργο, μπορείτε να δείτε εδώ:

Απόφαση

Επούλωση λάκκων στο οδικό δίκτυο από τα συνεργεία Π.Ε. Μεσσηνίας

Posted: 10 Mar 2022 09:45 AM PST

Εργασίες επούλωσης λάκκων στο οδικό δίκτυο θα γίνουν από την Π.Ε. Μεσσηνίας στις περιοχές Μεσσήνη, Τρίοδος, Βαλύρα, Μελιγαλάς, Ζευγολατιό, Αλλαγή, Καλαμάτα και Αβραμιού, Στρέφι, Διόδια, Αριστομένης, Στέρνα, Μάνεση και Αμφιθέα.

Οι εν λόγω εργασίες θα γίνουν αύριο Παρασκευή 11  Μαρτίου, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι.

Ανάλογες εργασίες είχαν προηγηθεί στο οδικό δίκτυο Πύλος – Χώρα – Γαργαλιάνοι και στην περιοχή της Βέργας και της δυτικής Μάνης ευρύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here