Ο Παναγιώτης Κατσίβελας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Τριφυλίας! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο Παναγιώτης Κατσίβελας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Τριφυλίας!

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Τριφυλίας έκανε το πρωί της Κυριακής ο Παναγιώτης Κατσίβελας σε συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του, στουςΓαργαλιάνους.
«Η Τριφυλία δεν είναι απλά ένα γεωγραφικό σημείο είναι κάτι πολύ ανώτερο, είναι Πολιτισμός, Ιδέες, Νοοτροπίες, Κουλτούρα, Παραγωγή, Ιστορία, είναι η ζωή μας.
Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπω την περιοχή μας να υπολείπεται των άλλων περιοχών, προσωπικά δεν ανέχομαι το «λίγο» για την Τριφυλία. 
Αυτό ήταν το κίνητρο που συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές.Δεν υπηρετώ ιδιοτέλειες, υπηρετώ αναγκαιότητες και σε αυτή την αναγκαιότητα δίνω το παρών. 
Κάνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους αυτούς που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχουν το κουράγιο να παλέψουν για κάτι ανώτερο, για κάτι που μας λείπει και κάτι που το έχουμε ανάγκη. Όλοι όσοι νιώθουν ότι έχουν περίσσεια ψυχής, όνειρα, ελπίδες, ικανότητες αλλά πάνω απ όλα γερές πλάτες να σηκώσουν φορτίο, τους καλώ να συστρατευθούν σε αυτήν την προσπάθεια.
Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ότι για την Τριφυλία, την περιμένει μια καλύτερη μέρα. Της Τριφυλίας το «λίγο» δεν της αξίζει!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here