Αποτελέσματα των εκλογών στους δικηγορικούς συλλόγους Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αποτελέσματα των εκλογών στους δικηγορικούς συλλόγους Πελοποννήσου

Στον δεύτερο γύρο, την προσεχή Κυριακή, θα κριθεί η προεδρία στον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου, μεταξύ των δύο πρώτων που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους. Την προεδρία διεκδίκησαν τέσσερις δικηγόροι, οι οποίοι έλαβαν σε σύνολο 200 εγκύρων ψηφοδελτίων: Δημήτρης Ορφανός 82 ψήφους, Νικόλαος Καρούζος 61 ψήφους, Παναγιώτης Μπέσκας 36 ψήφους και Γεώργιος Γκάτσιος 21 ψήφους. Συνεπώς η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί μεταξύ των Δημήτρη Ορφανού και Νικόλαου Καρούζου.
Στον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, πρόεδρος εξελέγη ο δικηγόρος Παναγιώτης Νικολόπουλος με 177 ψήφους σε σύνολο 310 ψηφισάντων. Οι λοιποί υποψήφιοι έλαβαν, 107 ψήφους ο Ανδρέας Μητραβέλας και 14 ψήφους ο Μιχαήλ Μαρνέζης.
Στην Σπάρτη, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου εξελέγη ο Παναγιώτης Κομνηνός λαμβάνοντας 55 ψήφους, έναντι 17 ψήφους που έλαβε ο δικηγόρος Χαράλαμπος Μωραΐτης.
Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης επανεξελέγη για πέμπτη συνεχή θητεία ο Δημήτρη Κωστόγιαννης, που ήταν μοναδικός υποψήφιος, λαμβάνοντας 94 ψήφους από τους 117 ψηφίσαντες δικηγόρους.
Στην Καλαμάτα, ο Κωνσταντίνος Μαργέλης για τρίτη συνεχόμενη θητείαεπανεξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, λαμβάνοντας 262 ψήφους, από τους 292 ψηφίσαντες.
Ο Αιμιλιανός Σεκλός επανεξελέγη για τέταρτη φορά πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας. Κατά την εκλογική διαδικασία ο κ. Σεκλός έλαβε 22 από τα 26 συνολικά έγκυρα ψηφοδέλτια.
Τέλος, στον Δικηγορικό Σύλλογο Γυθείου επανεξελέγη ο δικηγόρος Γεώργιος Μητσάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here