Στήνονται οι κάλπες με… άρωμα showbiz - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Στήνονται οι κάλπες με… άρωμα showbiz

Και ο Ηλίας Ψινάκης; Και ο Λευτέρης Πανταζής; Και ο Γιώργος Γιαννόπουλος; Και ο Κώστας Μπίγαλης; Και ο Μιχάλης Παυλής; Ναι, και όχι μόνο. Οι celebrities υποψηφιότητες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνονται, αν και οι δηλώσεις για την κατάρτιση των συνδυασμών βρίσκονται μόλις στην αρχή τους. Ταλαντούχοι και αγαπημένοι στο κοινό ηθοποιοί, τραγουδιστές και αθλητές τραβούν τον δρόμο που χάραξαν στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις οι συνάδελφοί τους ή ακόμη και οι ίδιοι, αφού κάποιοι έχουν ξανακατέβει στον στίβο της πολιτικής, και διεκδικούν την ψήφο μας.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, για παράδειγμα, μπορεί να θεωρηθεί από τους έμπειρους υποψηφίους, αφού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε εκλεγεί στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου με τον νικητήριο συνδυασμό της Ηλιούπολης. Φέτος επιλέγει να κατέβει υποψήφιος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τασσόμενος στο πλευρό του υποψηφίου για τον Δήμο Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη.

Στην κατηγορία αυτών που έχουν ήδη εμπλακεί ή προσπαθήσει να εμπλακούν με την πολιτική είναι και ο συνθέτης και τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος με την Κοινωνική Συμφωνία των Κατσέλη – Καστανίδη στην εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών. Τώρα φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ζούμε μαζί» που κατεβαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη είναι και πάλι υποψήφια περιφερειάρχης στο Νότιο Αιγαίο, προτεινόμενη από το ΚΚΕ, ενώ ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μάριος Στρόφαλης -έχει κάνει, μεταξύ άλλων, τη μουσική πολλών αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών- κατεβαίνει ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα, όπου βεβαίως το «ηχηρό» όνομα της σοουμπίζ είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης, που το όνομά του φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Στην Αθήνα κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος και ο μετρ της κοσμικής ζωής Ηλίας Ψινάκης, που στην προσωπική του ιστοσελίδα σημειώνει με το γνωστό του χιούμορ: «Σας ζητάω συγγνώμη για τη μανία μου να φωτογραφίζομαι με φόντο την Ακρόπολη, αλλά είναι για συναισθηματικούς λόγους. Ημουν στα εγκαίνια!» Η αλήθεια είναι ότι εδώ υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο μάνατζερ έχει πάρα πολλούς επώνυμους φίλους από όλους τους χώρους και η ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων στο ψηφοδέλτιό του αναμένεται με αγωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here