''Αντιμνημονιακός Σαμαράς - ΣΥΡΙΖΑ πανηγύρι'', δήλωσε ο Κ. Μουσουρούλης στην πίτα της Ν.Δ. στην Καλαμάτα Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/item/33043-mousouroulis-nea-dimokratia-pita - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

''Αντιμνημονιακός Σαμαράς - ΣΥΡΙΖΑ πανηγύρι'', δήλωσε ο Κ. Μουσουρούλης στην πίτα της Ν.Δ. στην Καλαμάτα Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/item/33043-mousouroulis-nea-dimokratia-pita

''Ο μόνος αντιμνημονιακός είναι ο πρωθυπουργός'', σημείωσε ο βουλευτής Χίου – πρώην υπουργός Ναυτιλίας- Κώστας Μουρουσούλης, στην κοπή της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Ν.Δ., σήμερα το βράδυ, στο ''Belvedere'', στη Βέργα. Κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουν τη νίκη στη Ν.Δ. στις εκλογές του Μαΐου. Την είδηση στην εκδήλωση έδωσε ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Ζωντανός, που... επιβεβαίωσε ότι η Ν.Δ. δε θα δώσει στήριξη - χρίσματα σε δημάρχους, αλλά θα βγάλει αυτοδιοικητική ατζέντα για ανθρώπους που θα πληρούν προσόντα. Και απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στις κάλπες του Μαΐου, για την Ευρωβουλή και την Αυτοδιοίκηση. Ο Κ. Μουσουρούλης παρατήρησε ότι «το 2014 θα είναι η χρονιά που θα σφραγίσει την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και την επιστροφή στην ομαλότητα». Ανέφερε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη και έδιωξε το Γιώργο Παπανδρέου» και υποστήριξε πως «δεν υπάρχει τομέας που η κυβέρνηση να μην έχει επιδείξει μεταρρυθμιστικό έργο».
Ο βουλευτής της Ν.Δ. επέκρινε δριμύτατα το ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Μίλησε για «συμπεριφορά όχι απλά ακραία, αλλά ανθελληνική», για «πυγμαίους που κοκορεύονται για το ύψος τους» και είπε πως «είναι πανηγύρι. Είναι δειλοί, γιατί είναι όλοι βολεμένοι στο κράτος, είναι κρατικοδίαιτοι». Ανέφερε ότι «μόνο η Βόρεια Κορέα μπορεί να συγκριθεί μαζί τους» κι έκανε λόγο για «εσμό που μύρισε εξουσία και ετοιμάζονται να εφορμήσουν στην κρατική μηχανή». Υποστήριξε ότι «επενδύουν στον εθνικό διχασμό» και ισχυρίστηκε πως «μαζί με τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Ελληνες ψηφίζουν τα ίδια στη Βουλή». Από την πλευρά του, ο Κ. Ζωντανός ζήτησε από τους παριστάμενους να προσέξουν «να μην πάθουμε αυτό που πάθαμε το 2009, όπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι κάθισαν στο σπίτι τους και ήρθε ο Παπανδρέου και μας οδήγησε σε περιπέτειες».
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλλης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και οι πρόεδροι της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς και της Τ.Ο. Κώστας Παπαδάκης. Χαιρετισμούς απέστειλαν ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Κατσίβελας. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι δήμαρχοι Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, ο διοικητής της ΥΠΑ Δημήτρης Κούκης και η διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης Εύη Παπαγεωργίου. eleftheriaonline.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here