Πελοπόννησος: Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Ο. Βουδούρης; - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πελοπόννησος: Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Ο. Βουδούρης;

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο από την αριστερή πτέρυγα όσο και από τις τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων του κόμματος για τους υποψήφιους Περιφερειάρχες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που έχουν άρωμα «παπανδρεϊκού» ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ.

Oι συγκεκριμένες επιλογές αποτελούν άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», ενώ, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν προχωράει η όποια συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ.

«Κόκκινο πανί» για το αριστερό ρεύμα αλλά και για τις τοπικές οργανώσεις της Μεσσηνίας, φαίνεται πως αποτελεί ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ. Για την ακρίβεια, εκείνοι που είναι αντίθετοι με την υποψηφιότητα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θεωρούν πως το όνομα του τελευταίου είναι συνδεδεμένο με την μνημονιακή πολιτική, καθώς ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είχε ψηφίσει υπέρ του πρώτου μνημονίου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από το aftodioikisi, ο επικεφαλής της αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας του κόμματος, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πώς είναι δυνατόν να στηρίζουμε τον Βουδούρη;»!

Επιπλέον, δε λείπει η δυσφορία και από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο(ιδιαίτερα στη Μεσσηνία όπου ο κ. Βουδούρης ήταν βουλευτής), καθώς θεωρούν την υποψηφιότητά του ακατάλληλη για μία τόσο σημαντική εκλογική Περιφέρεια, όπως είναι αυτή που εκλέγεται και ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

 πρώην υποψήφιος περιφερειάρχης και νυν βουλευτής Μεσσηνίας, Θανάσης Πετράκος δεν είναι και ιδιαίτερα πρόθυμος, ο έτερος βουλευτής Δημήτρης Κοδέλας επίσης. Έτσι, στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον ανεξάρτητο βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, καθώς, λόγω του «παπανδρεϊκού» παρελθόντος του,  αντιμετωπίζει αντιδράσεις από τις τοπικές οργανώσεις, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει με τον αντικαταστάτη του βουλευτή Πετράκου στο περιφερειακό συμβούλιο, Νίκο Πατσαρίνο. Άλλωστε, πρόκειται για μία περιφέρεια που δεν είναι μέσα σε αυτές που η Κουμουνδούρου θεωρεί ότι πρέπει (μπορεί) να κερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here