Διευκρινίσεις για το πρόστιμο των διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Διευκρινίσεις για το πρόστιμο των διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους

Διευκρινίσεις για το πρόστιμο των διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών το οποίο επιβάλλεται από σήμερα, έδωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,Γιώργος Πιτσιλήςκατά τηνενημέρωση για την πορεία της πανδημίας και του εμβολιασμού στην χώρα μας.

Η βεβαίωση του προστίμου, γίνεται από την ΑΑΔΕ μετά την παραλαβή του καταλόγου υποχρεων εμβολιασμού από τα υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Από τον συγκεκριμένο κατάλογο εξαιρούνται όσοι θεωρούνται κάτοικοι αλλοδαπής ή τελούν σε δικαστική συμπαράσταση.

Το πρόστιμο θα εμφανίζεται στο taxisnet στην κατηγορία των οφειλών, ενώοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν εάν τους έχει επιβληθεί πρόστιμο στο  Το πρόστιμο θα εμφανίζεται στο taxisnet στην κατηγορία των οφειλών, ενώοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν εάν τους έχει επιβληθεί πρόστιμο στο  emvolio.gov.gr.  

Όσοι πολίτες θέλουν να υποβάλλουν αιτιολογημένη αίτηση αναίρεσης του προστίμου θα μπορούν να το πράττουν επίσης μέσα από την ιστοσελίδα emvolio.cov.gr με την χρήση των κωδικών taxis.

Με τον παραπάνω τρόπο μπορεί να υπάρξει και ενημέρωση για αλλαγή κατοικίας ή ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα βρίσκονται σε δικαστική συμπαράσταση.

 Εάν κρίνεται πως κάποιος πολίτης δεν είναι υπόχρεος τότε το πρόστιμο θα διαγράφεται μέσω αντιλογισμού τον επόμενο μήνα.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here