Στην τελική ευθεία για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Στην τελική ευθεία για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 


Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της πρόσκλησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη δράση 3.a.2.2 “Ενίσχυση ίδρυσης / εκσυγχρονισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών” στo πλαίσιo του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014 – 2020” καθώς και οι αποφάσεις επικύρωσης του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων, ένταξης και απόρριψης.

Ειδικότερα, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, εντάχθηκαν στο Ε.Π. “Πελοπόννησος 2014 – 2020” έργα συνολικού προϋπολογισμού 11.863.392,61 ευρώ και ειδικότερα 6.622.728,95 ευρώ για τις υφιστάμενες επιχειρήσεις (κατηγορία Α) και 5.240.663,66 ευρώ για τις νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις (κατηγορία Β).

Οι εντάξεις έγιναν στο πλαίσιο της πρόσκλησης για την πιο πάνω δράση και συγκεκριμένα στον άξονα  προτεραιότητας 1 “Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ελκυστικότητας και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας (ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων), μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της περιφερειακής προστιθέμενης αξίας”, ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Κάθε επιχείρηση θα ενημερωθεί ηλεκτρονικά (στο mail που είχε δηλωθεί στην αίτηση) από τον ΕΦΕΠΑΕ, αλλά και μέσω ΠΣΚΕ (Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων) για το αποτέλεσμα της αξιολόγησής της και στη σχετική ενημέρωση θα συμπεριλαμβάνονται οι λόγοι απόρριψης καθώς και οι όροι άσκησης ένστασης  (για τις επιχειρήσεις που δεν εντάσσονται στην Δράση).

Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και στην ιστοσελίδα της ΕΥΔ ΕΠ της Περιφέρειας Πελοποννήσου (www.eydpelop.gr ), ενώ το χρονικό διάστημα για την υποβολή ενστάσεων ορίστηκε από την Τρίτη 11 μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Η υποβολή των ενστάσεων θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω του ΠΣΚΕ, συμπληρώνοντας το πεδίο “Ενστάσεις” και την επισύναψη τυχόν δικαιολογητικών, και θα υποβληθούν προκειμένου να εξεταστούν από την Επιτροπή Ενστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here