Τροποποιημένη σύμβαση σύμπραξης στην κεντρική διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Τροποποιημένη σύμβαση σύμπραξης στην κεντρική διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 


Υπογράφεται στην Τρίπολη αύριο Δευτέρα η η τροποποιημένη σύμβαση σύμπραξης για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Posted: 30 Jan 2022 07:13 AM PST

Η διαδικασία σταδιακής έναρξης της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινά ουσιαστικά αύριο Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, στην Τρίπολη, όπου στη 1 το μεσημέρι, θα γίνει η υπογραφή των τροποποιημένων κειμένων της Σύμβασης Σύμπραξης για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ.

Η υπογραφή θα γίνει στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας, στην αρκαδική πρωτεύουσα, από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και εκπροσώπους της εταιρείας “Περιβαλλοντική Πελοποννήσου” Μ.Α.Ε.

Μετά την υπογραφή, θα ακολουθήσει προβολή βίντεο με την μέχρι τώρα πορεία του έργου και στη συνέχεια δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Οι Τούρκοι επιτίθενται στο Νεόκαστρο

Posted: 29 Jan 2022 11:02 PM PST

Ο εχθρικός στόλος εφοδιάζει το φρούριο της Μεθώνης και αποβιβάζει 800 άνδρες, οι οποίοι επιτίθενται στο Νεόκαστρο. Οι ντόπιοι με τη βοήθεια του φιλέλληνα Γερμανού στρατηγού Κάρλ φον Νόρμαν και άλλων 25 φιλελλήνων αξιωματικών αποκρούουν την επίθεση και αναγκάζουν τα εχθρικά πλοία να αποπλεύσουν προς τα Ιόνια νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here