Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους αγρότες - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους αγρότες

 Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες της Μεσσηνίας οι Αγροτικοί Σύλλογοι της οποίας πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση στο Χανδρινού, προετοιμάζοντας τα επόμενά τους βήματα, αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι τεράστια. Η τηλεόραση Best βρέθηκε στο Χανδρινού όπου και διεξήχθη η συνέλευση με τον πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου Κώστα Αποστολόπουλο, να υψώνει κραυγή αγωνίας.

Ο κ. Αποστολόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στο αυξημένο κόστος παραγωγής και φυσικά το ζήτημα της σταφίδας που παραμένει άλυτο παρά τις δεσμεύεις του υπουργείου, ξεκαθαρίζοντας την πρόθεση όλων, να βγουν για μια ακόμη φορά στους δρόμους. Στην ίδια κατεύθυνση και οι δηλώσεις του γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου Μεσσήνης Σπύρου Νικολόπουλου που έβαλε και τη διάσταση των πανελλαδικών συγκεντρώσεων που επίκεινται, αφού τα ζητήματα είναι μείζονα.

“Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν έμποροι που ζητούν να πάρουν τη σταφίδα με 50 και 60 λεπτά, για ποιες δεσμεύσεις του υπουργείου μιλάμε;”,  διερωτήθηκε ο κ. Αποστολόπουλος δυναμιτίζοντας το κλίμα και δίνοντας άλλη διάσταση στο ήδη σοβαρό σταφιδικό ζήτημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here