ΜΙΑ ΧΑΣΚΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΣΧΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.. - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΜΙΑ ΧΑΣΚΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΣΧΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ..


Την εκτίμηση πως φέτος το Πάσχα θα γιορτάσουμε όπως παλιά, εφόσον βέβαια προχωρήσει ο εμβολιασμός και τηρούμε τα μέτρα προστασίας, έκανε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών των Νοσοκομείων της Αθήνας και του Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη, η οποία είπε χαρακτηριστικά πως και αρνί θα σουβλίσουμε και τους φίλους μας θα δούμε, φέτος το Πάσχα. Η κα Παγώνη, επεσήμανε πως μετά τις 25 του μηνός θα αρχίσουν να μειώνονται μεν, αλλά με αργούς ρυθμούς οι δείκτες των θανάτων και των διασωληνωμένων, οι οποίοι προβληματίζουν ακόμη την επιστημονική κοινότητα.
 «Οι δύο δείκτες που μας προβληματίζουν είναι ο αυξημένος αριθμός νοσηλευομένων στις ΜΕΘ και οι θάνατοι οι οποίοι είναι αναμενόμενοι όταν τις προηγούμενες ημέρες είχαμε μέχρι και 50.000 κρούσματα», τόνισε η κα Παγώνη, η οποία σημείωσε πως στις ΜΕΘ νοσηλεύονται κατά κύριο λόγο ασθενείς με τη μετάλλαξη Δέλτα και όχι την Όμικρον, καλώντας όλους ωστόσο να είναι προσεκτικοί. «Λογικό είναι ένα μέρος αυτών των χιλιάδων περιστατικών είτε με Δέλτα είτε με Όμικρον να έχει επιπλοκές, αφού οι περισσότεροι ήταν και ανεμβολίαστοι». Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ κάλεσε τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας προκείμενου έτσι στις αρχές Μαρτίου να αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση. «Η βελτίωση θα έρθει εφόσον τηρούμε τους κανόνες, μάσκες, αποστάσεις, εμβολιασμούς και την προφανώς και την τρίτη δόση που είναι σωτήρια και για την Όμικρον», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here