ΧΛΙΑΡΑ νέα για τους λογαριασμούς ρεύματος του Δεκεμβρίου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΧΛΙΑΡΑ νέα για τους λογαριασμούς ρεύματος του Δεκεμβρίου

 


Με τον καλύτερο – και για πολλούς απροσδόκητο – τρόπο έκλεισε το 2021 όσον αφορά στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου. Για την 31η Δεκεμβρίου, η τιμή χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος προσγειώθηκε στα 117 ευρώ ανά μεγαβατώρα που σημαίνει επιστροφή στα επίπεδα του περασμένου Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, ο μέσος όρος του Δεκεμβρίου έκλεισε στα 235 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά, η αύξηση των επιδοτήσεων από την πλευρά της κυβέρνησης (σ.σ στα 49,5 ευρώ ανά μήνα) σε συνδυασμό και με τη διόρθωση των τιμών χονδρικής κυρίως την τελευταία εβδομάδα, θα “συγκρατήσει” τον λογαριασμό του ρεύματος για τον Δεκέμβριο στο χαμηλότερο επίπεδο του τελευταίου 4μηνου.
Είναι εντυπωσιακό ότι μέσα στον τελευταίο μήνα του χρόνου είδαμε την υψηλότερη τιμή όλων των εποχών – πάνω από 420 ευρώ η μεγαβατώρα – αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης που έχει καταγραφεί μέσα σε λίγα 24ωρα καθώς καταγράφηκε υποχώρηση άνω των… 300 ευρώ η μεγαβατώρα. Ίδια εικόνα και για το φυσικό αέριο. Μέσα στον Δεκέμβριο είδαμε τα χειρότερα και τιμή πάνω από 180 ευρώ στην Ελλάδα, και για την τελευταία εργάσιμη του έτους, την είδαμε να… βουλιάζει κάτω από τα 86 ευρώ με τις απώλειες να φτάνουν στο αδιανόητο ποσό των 100 ευρώ.
διαβάστε την συνέχεια στο www.thetoc.gr πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here