Υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Γ. Μανώλης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Γ. Μανώλης

Δριμεία επίθεση στον Πέτρο Τατούλη

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσίασε στην Τρίπολη ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης.

 Ο κ. Μανώλης τόνισε ότι δεν έρχεται για να αντικαταστήσει το«Τατουλιστάν» με το«Μανωλιστάν» και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη διοίκηση που άσκησε ο Πέτρος Τατούλης.

 Ανακοίνωσε ότι ο τίτλος του συνδυασμού του είναι «Πελοποννησιακή Ένωση», γιατί στόχο έχει να ενώσει τους Πελοποννησίους, ο δε υπότιτλος είναι «καθαρά χέρια».
 Παράλληλα κάλεσε σε δημόσιο διάλογο τον νυν περιφερειάρχη για όλα τα θέματα της Περιφέρειας προκειμένου «να έρθουν όλα στο φως, ενώπιον των δημοσιογράφων», ενώ ζήτησε δημοσιοποίηση των έξι ονομάτων περιφερειαρχών που υπάρχουν στη «λίστα Νικολούδη».
 Ο κ. Μανώλης υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος και περιλαμβάνει πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους. 
Επισήμανε ότι ο ίδιος ποτέ δεν συμβιβάστηκε και ότι ο βίος του είναι διαυγής, υπογραμμίζοντας πως «επειδή ήμουν πάντα απέναντι, με έχουν ψάξει κι αν μου είχαν βρει κάτι, θα με είχαν στα μανταλάκια».
 «Εχω γίνει στόχος και στο παρελθόν και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και δεν έχω να κρύψω τίποτα γιατί δεν έκανα διαχείριση δημοσίου χρήματος ... εγώ δεν έχω αδελφό να δίνω δημόσια έργα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.  
Αναφορικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, είπε ότι θα υπάρξει επανεξέταση όλου του διαγωνισμού, σημειώνοντας ότι «όταν οι εντολές έρχονται από πάνω, υπάρχουν ύποπτες επιδιώξεις. 
«Θα επανεξετάσουμε όχι μόνο αυτό, αλλά και άλλα που έχουν αποφασιστεί σε σκοτεινά δωμάτια και κλειστά γραφεία» συμπλήρωσε.
 Ο Γιάννης Μανώλης κατηγόρησε τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για οικογενειοκρατία, αυταρχισμό και ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι έρχεται για να γκρεμίσει το σαθρό και σάπιο σύστημα που κρατάει «δεμένη» την Πελοπόννησο, προσθέτοντας πως αν επικρατήσει στις εκλογές, «η Περιφέρεια θα μείνει κλειστή επί 10 μέρες και θα μπουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί» για να δει τι παραλαμβάνει.
 «Και ό,τι επιλήψιμο υπάρχει θα πάει αμέσως στον εισαγγελέα» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here