Αναμονή νέου προγράμματος επιδότησης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αναμονή νέου προγράμματος επιδότησης

 Εντός του μήνα, αναμένεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης να «ανοίξει» το πρόγραμμα επιδότησης νέων επαγγελματικών προσπαθειών για νέους και νέες, ηλικίας μέχρι 40 ετών, στο πλαίσιο του επενδυτικού νόμου. 
Βάσει των σχεδιασμών, οι ενισχύσεις που θα λάβουν οι νέοι επιχειρηματίες, ενδέχεται να καλύψουν και το 100% των λειτουργικών εξόδων τους τα πρώτα πέντε χρόνια λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.
 Συγκεκριμένα, θα προβλέπεται η δυνατότητα απευθείας επιχορήγησης των δαπανών που αφορούν στην ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης ή η ενίσχυση της χρήσης χρηματοδοτικής μίσθωσης. Το πρόγραμμα αναμένεται να «ανοίξει» μέχρι τον Μάρτιο του 2014, σύμφωνα με εκτιμήσεις από το Υπουργείο Ανάπτυξης, και θα αφορά μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.  
Μικρές επιχειρήσεις ορίζονται εκείνες που απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζομένους και ο ετήσιος κύκλος εργασιών ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ. Πολύ μικρές επιχειρήσεις ορίζονται αυτές που απασχολούν λιγότερους από 10 εργαζομένους και ο ετήσιος κύκλος εργασιών ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.
 Προϋποθέσεις....

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here