ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο Δημόσιο: Χιλιάδες ευρώ για κουβανέζικα πούρα και… εσώρουχα!!! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο Δημόσιο: Χιλιάδες ευρώ για κουβανέζικα πούρα και… εσώρουχα!!!

33.500 ευρώ μόνο για ένα πάρτι και πολλά άλλα...

 Τι σχέση μπορούν να έχουν τα κουβανέζικα πούρα και τα μεταξωτά εσώρουχα με τα χρυσά μπόνους πολλών μηχανισμών του Δημοσίου Τομέα; 
Και όμως έχουν…
 Όπως αναφέρει η Καθημερινή, το σώμα ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης έχει καταγράψει στις εκθέσεις του ακραίες περιπτώσεις κατασπατάλησης δημόσιου κρατικών χρημάτων.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία από τις περιπτώσεις είναι ένα πάρτι με κόστος πάνω από 33.000 ευρώ, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί χρήματα για την αγορά κουβανέζικων πούρων και μεταξωτών δημοτικών εσωρούχων. 
Συγκεκριμένα, το εν λόγω πάρτι διοργανώθηκε για τον εορτασμό της νέας χρονιάς από το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητων Απασχολούμενων και κόστισε 33.500 ευρώ. 
Επίσης ο δήμος Ορμυλίας της Χαλκιδικής είχε πληρώσει 6.000 ευρώ για κάρτες που έστειλε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. 
Ο δήμος Λουτρακίου έδινε 13.000 ευρώ από τα κρατικά ταμεία στους αριστούχους μαθητές και φοιτητές.
 Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ήθελαν εκλεκτό χαρμάνι και είχαν ξοδέψει 5.300 ευρώ προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να καπνίζουν κουβανέζικα πούρα. 
Η σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Τρικάλων ενδιαφερόταν πολύ για την εκπαίδευση των δευτεροετών και έτσι χάρισε σε 300 από αυτούς σετ «Στρατιωτικής Ναυτικής και Αεροπορικής Εγκυκλοπαίδειας» ξοδεύοντας 15.000 ευρώ.
 Όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα μπροστά στο λογαριασμό της ΔΕΗ, ύψους 300.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει το κράτος επειδή τα φώτα της Φιλοσοφικής Σχολής ήταν ανοιχτά το καλοκαίρι επειδή κάποιος ξέχασε να τα σβήσει. 
Η σχολή υποστηρίζει πάντως ότι πρόκειται για τα φώτα ασφαλείας.
 Η κατασπατάληση για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων του Δημοσίου ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς αυτοί που έφτιαξαν τον ιστότοπο του ΙΚΑ το κοστολόγησαν στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, αυτό του Εφετείου στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ και της Βουλής φθάνει το 1.100.000 ευρώ.
 Και οι πρωτοφανείς σπατάλες δεν τελειώνουν εδώ. 
Στην Παλλήνη της Χαλκιδικής οι δημότες πλήρωσαν 900 ευρώ για τα πρακτικά του Οκτωβρίου αλλά εκείνο τον μήνα δεν έγινε καμία συνεδρίαση. 
Στα Γρεβενά η Δημοτική Εταιρεία Ύδρευσης και αποχέτευσης βάρυνε το Δημόσιο με 4,5 εκατομμύρια ευρώ με τις αποδείξεις να αναγράφουν ότι αγοράστηκαν τα πρώταδημοτικά εσώρουχα αξίας 3.000 ευρώ.
 Στις εκθέσεις των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης υπάρχει και το πορτρέτο που έφτιαξαν στο Δήμο Πειραιά για να θυμούνται τον μακαρίτη δήμαρχο αξίας 4.500 ευρώ ενώ στη Γλυφάδα πλήρωσαν 37.000 ευρώ για την κηδεία του δημάρχου.
 Όλα αυτά έρχονται στον απόηχο της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος που δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν, όπου οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ είχαν στήσει κομπίνα ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για την χρηματοδότηση εξωτικών ταξιδιών από το 2008 μέχρι το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here