ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ! Οδηγοί και τεχνικοί στις συγκοινωνίες με πλαστά πιστοποιητικά! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ! Οδηγοί και τεχνικοί στις συγκοινωνίες με πλαστά πιστοποιητικά!

Οδηγοί και τεχνικοί στις συγκοινωνίες με πλαστά πιστοποιητικά!

Κύκλωμα που προωθούσε πλαστά πιστοποιητικά σπουδών για εργαζόμενους στην ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες που διαχειρίζεται τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ) εντοπίστηκε από τους εσωτερικούς ελέγχους που διενεργούνται από τη διοίκηση με πολλούς εργαζόμενους να βλέπουν την πόρτα εξόδου από την εταιρεία. 
 Τα πλαστά ή παραποιημένα πιστοποιητικά είχαν κατατεθεί σε 75 φακέλους ορισμένων υπαλλήλων – κυρίως οδηγών και τεχνικών.
Ειδικότερα από τους ελέγχους που έχουν διενεργηθεί ως τώρα, από τους 1.000 εργαζόμενους οι 75 είχαν καταθέσει πλαστά ή παραποιημένα έγγραφα.
 Ήδη δύο από τους συγκεκριμένους εργαζομένους έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους και αποχωρούν από την εταιρία, κίνηση στην οποία αναμένεται να προβούν και άλλοι συνάδελφοί τους, οι οποίοι εντοπίστηκε ότι προσελήφθησαν με πλαστά πιστοποιητικά σπουδών.
 Σε διαφορετική περίπτωση, όπως ξεκαθαρίζει η διοίκηση της εταιρίας, για όσους διαπιστωθεί ότι έχουν παραποιήσει στοιχεία θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία, η οποία βάσει του άρθρου 6 του κανονισμού λειτουργίας προβλέπει την παραπομπή του εργαζομένου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης του. Σε ο,τι αφορά το ενδεχόμενο οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι να διωχθούν και ποινικά, αναμένεται να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here