Τατούλης κερνά ….Τατούλης πίνει !!! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τατούλης κερνά ….Τατούλης πίνει !!!

Πίσω από κάθε δημόσιο έργο στον Μοριά υπάρχει και ένας… Τατούλης.

Ούτε στα  «ψιλά » των ελεγχόμενων πλήρως  στην Πελοπόννησο  ΜΜΕ  από το «σύστημα » Τατούλη  ΔΕΝ πέρασε  η αποκάλυψη του δημοσιογράφου  της εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ,  Σταύρου Παπαντωνίου  για τις « ανάρμοστες σχέσεις  » της οικογένειας του Πέτρου Τατούλη .

Η Πελοπόννησος «βοά » για τα deals του «Πετράν» και τον χορό εκατομμυρίων που έχει στηθεί στο στρατηγείο της Τριπολιτσάς  αλλά η περίεργη «ομερτά »που έχει στηθεί δεν φαίνεται να συγκινεί  την Κεντρική διοίκηση στην Αθήνα .

Από τις 4 Ιανουαρίου 2012 υπάρχει εμπιστευτικό έγγραφο του ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, με θέμα «Ελεγχος πειθαρχικής ευθύνης των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γ.Κ. και Γ.Π.», το οποίο έχει κοινοποιηθεί στον Πέτρο Τατούλη. 
Πρόκειται για δύο πρόσωπα-κλειδιά στην όλη υπόθεση, τα οποία κατηγορούνται για πειθαρχικά παραπτώματα, αφού συμμετείχαν σε όλους τους διαγωνισμούς ως υπάλληλοι της ΔΕΚΕ της πρώην Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κύριος Τατούλης, 14 μήνες μετά, δεν έχει ανοίξει ακόμα τον φάκελο, ο οποίος παραμένει προφανώς κλεισμένος σε κάποιο συρτάρι.

Η έρευνα, όπως προαναγγέλλει η εφημερίδα θα συνεχισθεί  για τα έργα και τις ημέρες Τατούλη στην Πελοπόννησο διότι από ότι φαίνεται έχουν μεγάλη ….ουρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here