ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ - Προκλητικές αποφάσεις για το εφάπαξ των υπαλλήλων της Βουλής - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ - Προκλητικές αποφάσεις για το εφάπαξ των υπαλλήλων της Βουλής

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ !!!
Αδιόρθωτοι πολιτικοί συνεχίζουν να προκαλούν τον ελληνικό λαό με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους υπαλλήλους της Βουλής.
 Για άλλη μία φορά παίρνουν χαριστικές αποφάσεις.
 Οι υπάλληλοι της Βουλής αφενός μενθα μπορούν να αποχωρούν με 63 μισθούς, υπερβαίνοντας κατά πολύ το πλαφόν που ισχύει στο υπόλοιπο δημόσιο, αφετέρου η απόφαση για μείωση δεν θα εφαρμοστεί από την 1 Ιανουαρίου, αλλά αργότερα. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» στο ΦΕΚ, που δημοσιεύθηκε στις 18 Μαρτίου, αναφέρεται ότι το «ψαλίδι» στο εφάπαξ των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου -θέμα για το οποίο προ μηνών είχε προκαλέσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση- θα ισχύει από τη δημοσίευση της απόφασης και όχι από 1/1/2014, όπως αναμενόταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και έγιναν γνωστές οι μειώσεις.
 
Ομως, παρά τη μείωση, ένας υπάλληλος του Κοινοβουλίου ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί με 35ετία, θα λαμβάνει 63 μισθούς ως εφάπαξ από 87,5 που έπαιρνε. Υπολογίζεται πως -κατά το δημοσίευμα- το κατώτατο ύψος εφάπαξ θα ξεκινά από περίπου 81.900 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here