ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

"Τα παρατάει ο Γιάννης Μανώλης;" αναρωτιέται ... το διαδίκτυο σήμερα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που αναδημοσιεύεται. Για να σπεύσει το περιβάλλον Γιάννη Μανώλη να απαντήσει δια της τηλεφωνικής διαχύσεως, γεγονός που -εκτός των άλλων- αποδεικνύει την σημασία πλέον του διαδικτύου και την αξία που του αποδίδει η πολιτική: "Δεν κάνει πίσω ο Μανώλης".

Συγκεκριμένα, άνθρωποι του περιβάλλοντος Γ. Μανώλη σπεύδουν να απαντήσουν αντ' αυτού, σε πρώτη ζήτηση δημοσιογραφικής πληροφόρησης:

«Όλα όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Γιάννης Μανώλης μπορεί να δέχεται πιέσεις για να μην κατεβεί, αλλά όπως γνωρίζετε δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Γράφουν λίγο πολύ ότι  προβληματίζεται οργανωτικά και κυρίως οικονομικά. Πως θα αντιμετωπίσει την βέβαιη πλούσια προεκλογική καμπάνια του Π. Τατούλη. Σε όσους πιστεύουν  ότι έτσι θα μπορέσει να υφαρπάξει πάλι την ψήφο των Πελοποννήσιων Πολιτών, τους απαντάμε ότι ζουν σε άλλη εποχή. Στο παρελθόν. Και σε άλλη χώρα: Το Τατουλιστάν. Μόνο σε αυτή την περίπτωση ο Π. Τατούλης θα μπορούσε να ξαναείναι περιφερειάρχης. Αλλά ζούμε στην Πελοπόννησο. Είμαστε σίγουροι ότι εκείνο που θα υπερψηφιστεί στις εκλογές που έρχονται είναι ιδέες, πρόγραμμα ανάπτυξης, ρήξη με το σύστημα Τατούλη και πάνω από όλα διαφάνεια και ξεκαθάρισμα. Γι’ αυτό άλλωστε θα χάσει το Μάη ο Τατούλης από το Μανώλη. Περιμένετε λίγες ημέρες και θα πάρετε την απάντηση του με την πρώτη εναρκτήρια συνέντευξη του».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here