Η Χρυσή Αυγή παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η Χρυσή Αυγή παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΝΔΡΑΠΥΛΙΑΣ !
Παρουσιάστηκε χθες το βράδυ ο συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο», σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή, σε κέντρο εκδηλώσεων στην Τρίπολη.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου είναι ο καρδιοχειρουργός - θωρακοχειρουργός Δημήτρης Δολτσινιάδης, ενώ υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι για την Αρκαδία ο συνταξιούχος Νικόλαος Σκαντζός, για τη Μεσσηνία ο επαγγελματίας οδηγός Νικήτας Μανδραπύλιας, για τη Λακωνία ο εκδότης Γιώργος Δημακόγιαννης, για την Αργολίδα ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Δημούλης και για την Κορινθία η οινοποιός Αθανασία Χρουσαλά.
Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου παρόντες ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Δημήτρης Κουκούτσης, οι οποίοι μίλησαν για πληρωμένες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τη Χρυσή Αυγή χαμηλά. Ανέφεραν πως θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά της Περιφέρειας Πελοποννήσου και κάθε Περιφέρειας που θα έχουν εκπροσώπηση, ενώ με προσβλητικές εκφράσεις μίλησαν για τον πρωθυπουργό και την δικομματική κυβέρνηση.
Τέλος, κάλεσαν τους πολίτες της Πελοποννήσου να τους στηρίξουν στις περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές του Μαΐου, για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here