Στην δίνη της κακοκαιρίας -Προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος στη Πελοπόννησο - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Στην δίνη της κακοκαιρίας -Προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος στη Πελοπόννησο


 
Λιγότερο από άλλες περιοχές της χώρας επλήγη η Πελοπόννησος και ειδικότερα η Μεσσηνία από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που επελαύνει στην Ελλάδα. Τα ζητήματα που μοιάζει να βρίσκονται στο επίκεντρο από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αφορούν στα των παραγωγών, οι οποίοι είναι σε επιφυλακή, όπως και οι κάτοικοι στα ορεινά όλων των νομών, μεταξύ των οποίων και ο Ταΰγετος, ενώ ζητήματα ανακύπτουν με την ρευματοδότηση.  Όπως και να έχει είναι μια βράδια αγωνίας για αρκετές περιοχές ενώ και η Τρίτη αναμένεται δύσκολη με την επέλαση της «Ελπίδας». Ήδη υπήρξαν περιοχές που βρέθηκαν και 5 βαθμούς υπό το μηδέν..

ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Με αποφάσεις των οικείων δήμων κλειστά είναι τα σχολεία σε όλη την Κορινθία, όπως επίσης στους Δήμους ΤρίποληςΓορτυνίας, Βόρειας Κυνουρίας, Μεγαλόπολης, Ναυπλίου, Αργους – Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας, Σπάρτης, ενώ με ανάλογη απόφαση του ο Δήμος Μονεμβασιάς γνωστοποιεί ότι αναστέλλεται επίσης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα διοικητικά του όρια και για την Τρίτη και για την Τετάρτη.

Επειδή δημιουργήθηκε σύγχυση με την κήρυξη της γενικής αργίας, αυτή, αφορά στην Αττική, τη Βοιωτία, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες και την Κρήτη.

Στη Μεσσηνία, με τηλεκπαίδευση θα γίνει το μάθημα στα τμήματα που είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού καθώς και στο 1ο Γυμνάσιο που τελεί υπό κατάληψη.

ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Ύστερα από όσα έχουν συμβεί στην Αττική Οδό, στο επίεκεντρο είναι το ζήτημα των μετακινήσεων, οι οποίες συνεχίζονται ζωρίς σοβαρά προβλήματα από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην Αρκαδία, όπου η επιφυλακή είναι διαρκής λόγω της ιδιομορφίας της περιοχής.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ "NOVELTY FINANCE INC"

    Γεια σας!!! Χρειάζεστε ένα δάνειο; Εάν ναι, θα σας προτείνω να κάνετε αίτηση για δάνειο μέσω της Novelty Finance Inc.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι η οικονομική διευθύντρια της Novelty Finance και μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο στην εταιρεία μου και να έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 έως 48 ωρών. Έχω αντιληφθεί ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή οποιωνδήποτε άλλων λόγων.

    Στη NOVELTY FINANCE, παρέχουμε λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουμε όλων των ειδών τα δάνεια (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και πολλά άλλα). Προσφέρουμε ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα στο [noveltyfinances@gmail.com] ή Καλέστε / WhatsApp μέσω: +447915601531]

    Προσπαθούμε να κάνουμε τον δανεισμό εύκολο, βολικό και προσιτό.

    Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη και μπορείτε να δανειστείτε έως και 5 εκατομμύρια ευρώ με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για να επικοινωνήσετε όταν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο.

    Δεν υπάρχουν άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα, η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε στο δικό σας βολικό μέρος χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας στείλετε το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Email: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Τηλέφωνο: +447915601531

    Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που παρέχουμε οικονομική υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

Responsive Ads Here