Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

Κωμικοτραγικά γεγονότα στους αρραβώνες του Ανδρέα Παπανδρέου, γιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου καθώς οι οικογένειες των μελλόνυμφων έστησαν ακόμα και τον... παπά...
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι συγγενείς του ζεύγους ενημέρωσαν τον παπα- Βαγγέλη που περίμενε να ευλογήσει το ζευγάρι πως τους αρραβώνες θα τελέσει άλλος παππάς, συγγενής της νύφης, ενώ απαγόρευσαν από όλους τους καλεσμένους να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα φοβούμενοι πως θα διαρρεύσει φωτογραφικό υλικό.
Νωρίτερα έλαβε χώρα κρυφτό του ΓΑΠ με τους δημοσιογράφους προκειμένου να κρατήσει τον αρραβώνα του γιου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άγνωστο μέχρι και την τελευταία στιγμή παραμένει το πού τελικά θα γίνει το τραπέζι των αρραβώνων του Ανδρέα Παπανδρέου jr και της 27χρονης κομμώτριας Πωλίνας Πατραμάνη. 

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το τελετή του αρραβώνα θα γινόταν σε μια ταβέρνα που  βρίσκεται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου όμως στην πορεία τα σχέδια φαίνεται να άλλαξαν με τον πρώην πρωθυπουργό να αποφασίζει για κάποιο άλλο χώρο διεξαγωγής της γιορτής.

Πριν από ίπου δύο ώρες αναχώρησαν δύο φορτηγά αυτοκίνητα με παραδοσιακά κρητικά εδέσματα προκειμένου αυτά να μεταφερθούν στον τόπο διεξαγωγής των αρραβώνων. Κατόπιν επιθυμίας μάλιστα του πρώην πρωθυπουργού και έπειτα από συνεννόηση που έκανε η μητέρα της νύφης με την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας το μενού θα είχε παραδοσιακά πιάτα, όπως ντάκους, σταμναγκάθι, μυζήθρα και για κυρίως πιάτο ζυγούρι βραστό με σιουφικτό μακαρόνι, αρνί οφτό και κοτόπουλο με πατάτες.
Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας άφηναν να εννοηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας οτι ο συγκεκριμένος χώρος θα φιλοξενούσε τις δύο οικογένειες τα μέλη των οποίων θα έφταναν εκεί γύρω στις 18.30. Για τον ίδιο λόγο παρέμεινε ανοιχτή και η εκκλησία δίπλα στην ταβέρνα καθώς ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το ζευγάρι να αρραβωνιάζεται παρουσία του ιερέα της περιοχής ακολουθώντας τις παραδόσεις.

Σήμερα το μεσημέρι ήρθε από την Αθήνα με πτήση της Aegean ο Νίκος Παπανδρέου μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους καθώς και άλλα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, Η οικογένεια Παπανδρέου έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here