Το HAARP (;) πίσω από τους μεταμεσονύκτιους θορύβους στην Καλαμάτα ! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το HAARP (;) πίσω από τους μεταμεσονύκτιους θορύβους στην Καλαμάτα !

3
Ο κρότος-θόρυβος τα μεσάνυχτα της Τετάρτης που αναστάτωσε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας , έρχεται να προστεθεί σε σωρεία τέτοιων θορύβων που συμβαίνουν συνήθως από τα μεσάνυχτα έως τις τέσσερις το πρωί σε πολλές περιοχές του πλανήτη αλλά έως σήμερα παραμένουν μυστήριο!
Αν ανατρέξετε στο διαδίκτυο και χτυπήσετε στην αναζήτηση της  Google  strange sounds θα μείνετε έκπληκτοι από τα αποτελέσματα.
Οι χιλιάδες μαρτυρίες  για παρόμοια φαινόμενα σε κάθε γωνιά του πλανήτη δίνουν ώθηση σε θεωρίες συνωμοσίας και αρκετοί πλέον μιλούν  ευθέως για  την τεχνολογία  HAARP και τον διακαή πόθο των Αμερικανών να ελέγξουν  τις κλιματικές συνθήκες του πλανήτη ανεξάρτητα εάν οι ….άπιστοι  Θωμάδες  τους χρεώνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές . Οι παλιότεροι θα θυμούνται ότι όργιο φημών είχε συμβεί και πάλι στους καταστροφικούς σεισμούς του 1986 στην Καλαμάτα, όταν την συγκεκριμένη περίοδο είχαν «δέσει» στον Μεσσηνιακό κόλπο Αμερικάνικα πλοία και μάλιστα όλη την προηγούμενη εβδομάδα πριν τον σεισμό, ακούγονταν εκρήξεις από τον βυθό του Μεσσηνιακού κόλπου!
χαρπ αντίγραφο
Όσον αφορά το σενάριο περί σεισμικής δόνησης για το βράδυ της Τετάρτης, ανατρέξαμε στην λίστα των σεισμών  που σημειώθηκαν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο  στην περιοχή της Πελοποννήσου και ειδικότερα στην Μεσσηνία , διαπιστώνοντας πλήρη σεισμική ηρεμία, παρά τα όσα βγαίνουν από επίσημα χείλη !
Άραγε οι αρμόδιοι τι εξηγήσεις δίνουν και πώς θα ανατρέψουν την συνωμοσιολογία που έχει αρχίσει και φουντώνει στην περιοχή; Ήδη στην Καλαμάτα βρίσκονται άτομα που ασχολούνται με ανάλογα φαινόμενα ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, και θα προσπαθήσουν να μιλήσουν με αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το HAARP, μπορούν να παρακολουθήσουν το παρακάτω βίντεο-ντοκιμαντέρ με Ελληνικούς υπότιτλους και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here