«Ξεψάχνισμα» πελατών σε καταστήματα από ελεγκτές ΔΟΥ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Ξεψάχνισμα» πελατών σε καταστήματα από ελεγκτές ΔΟΥ

Αλλαγές στους ελέγχους που θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα
Ξεκινά σύντομα, βάσει των νέων οδηγιών σε ΔΟΥ, ο έλεγχος σε καταστήματα. Κάθε συνεργείο προληπτικού ελέγχου, κάθε φορά που θα υποπέφτει στην αντίληψή του, διακίνηση αγαθών στο δρόμο ή έξοδος πελατών από κατάστημα, θα ζητά το προβλεπόμενο φορολογικό αποδεικτικό απόδειξη ή τιμολόγιο.
Εάν διαπιστωθεί η οποιαδήποτε παρατυπία ή εάν αξακριβωθεί ότι δεν υπάρχει ακρίβεια στο απόκομμα της απόδειξης, αλλά αντί άλλης ώρας για παράδειγμα, δόθηκε προηγούμενου πελάτη, τότε το συνεργείο θα εισβάλλει στο κατάστημα, κάνοντας «φύλλο και φτερό», βιβλία και στοιχεία των επιχειρήσεων, καθώς και των υπαλλήλων και εργαζομένων, που ενδέχεται να απασχολούν.
Εώς ότου ιδρυθεί η αρμόδια Διεύθυνση για Προληπτικούς Ελέγχους, πιθανότατα μέχρι το πέρας του μήνα που ήδη διανύουμε, θα υπάρξουν αλλαγές και στους ελέγχους του Σαββατοκύριακου.
Το ελεγκτικό προσωπικό της ΔΟΥ, είναι εκείνο, το οποίο προσδιορίζει ανά ημέρα το πλήθος των εκάστοτε συνεργείων ελέγχου. Τέλος, οι υπάλληλοι της ΔΟΥ, οφείλουν να μεριμνούν τη «διανομή» υπαλλήλων, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος απογευματινές και βραδινές ώρες, ο οποίος υποχρεωτικά επί του συνόλου %, πρέπει να ανέρχεται στο 40 αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here