Κυνήγι σε όσους δεν πλήρωσαν το «χαράτσι» μέσω ΔΕΗ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Κυνήγι σε όσους δεν πλήρωσαν το «χαράτσι» μέσω ΔΕΗ

«Kυνήγι» όσων δεν πλήρωσαν το «χαράτσι» μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος για τα έτη 2011 και 2012 εξαπολύει το υπουργείο Οικονομικών.
Απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη ορίζει ότι οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, η ΔΕΗ και οι εφορίες θα συμπράξουν για να εντοπιστούν οι κύριοι ή επικαρπωτές ακινήτων για τα οποία δεν έχει καταβληθεί Εκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ).
Στο πλαίσιο αυτό, θα βεβαιωθεί ΕΕΤΗΔΕ για όσες παροχές υπολογίστηκε το «χαράτσι» αλλά στη συνέχεια δεν χρεώθηκε από τη ΔΕΗ εξαιτίας διακοπής της ηλεκτροδότησης. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα εκδώσει και θα αποστείλει ειδοποιήσεις για την οφειλή αυτή στους υπόχρεους, ενημερώνοντάς τους παράλληλα ότι αν δεν εκπληρώσουν την εν λόγω υποχρέωση κινδυνεύουν με κατάσχεση.
Η απόφαση του κ. Μαυραγάνη προβλέπει ακόμα ότι στις παροχές στις οποίες είχε αρχικά βεβαιωθεί ΕΕΤΗΔΕ έτους 2011, ενώ δεν βεβαιώθηκε ΕΕΤΗΔΕ έτους 2012 λόγω μηδενισμού των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων της συγκεκριμένης παροχής, θα επιβαρυνθούν και για το 2012 με ΕΕΤΗΔΕ υπολογισμένο βάσει των στοιχείων του προηγούμενου έτους. Από «κόσκινο» θα περάσουν και όσα ακίνητα θεωρήθηκαν δημόσια κτίσματα και γι? αυτό δεν χρεώθηκαν ΕΕΤΗΔΕ το 2011 και το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here