Στο “κόκκινο” με σκληρή καραντίνα η Τρίπολη από τα κρούσματα σε σμηνίτες - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Στο “κόκκινο” με σκληρή καραντίνα η Τρίπολη από τα κρούσματα σε σμηνίτες


Για εγκληματική ενέργεια καταγγέλλει την κυβέρνηση και το υπουργείο Άμυνας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Νίκος Γόντικας, αναφερόμενος στα πολλά, καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού σε σμηνίτες στην Τρίπολη. Ιδιαίτερη, είναι και η αυτοδιοικητική διάσταση που δίνει, ζητώντας τα… αυτονόητα.

Οι περισσότεροι από τους 29 είναι ασυμπτωματικοί ενώ κάποιοι εμφανίζουν ήπια συμπτώματα

Σε νοσοκομείο της Τρίπολης και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) νοσηλεύονται δύο νεοσύλλεκτοι σμηνίτες από την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας. Η κλινική κατάσταση και των δύο Σμηνιτών είναι σταθερή σύμφωνα με το ΓΕΑ. Οι νεοσύλλεκτοι παρουσιάστηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης στις 16 και 17 Νοεμβρίου, διανύουν την πρώτη φάση της εκπαίδευσης ενόψει και της ορκωμοσίας τους το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας από τους 824 νεοσύλλεκτους έχουν εντοπιστεί 29 θετικοί στον κορονοϊο οι οποίοι βρίσκονται απομονωμένοι σε θάλαμο του στρατοπέδου στην Τρίπολη.  Όπως ανέφεραν πηγές του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στο ethnos.gr οι νεοσύλλεκτοι υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊο με το που μπήκαν στο κέντρο και κάποιοι βρέθηκαν θετικοί με αποτέλεσμα να απομονωθούν άμεσα. Ωστόσο μετά από ιχνηλάτηση των επαφών τους προέκυψαν και νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θετικών στον ιό σε 29.

Οι περισσότεροι από τους 29 είναι ασυμπτωματικοί  ενώ κάποιοι εμφανίζουν ήπια συμπτώματα.  Η ορκωμοσία είναι προγραμματισμένη για τις 10-11 Δεκεμβρίου και θα γίνει κανονικά, τηρώντας αυξημένα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Από την 124 Πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης των σμηνιτών δεν έχει βγει κανένας έξω και δεν υπάρχει διασπορά του ιού όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here