ΚΟΝΤΡΕΣ για την “Πελοπόννησος Α.Ε.” ο Παναγιώτης Νίκας με Τατούλη - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΚΟΝΤΡΕΣ για την “Πελοπόννησος Α.Ε.” ο Παναγιώτης Νίκας με Τατούλη


 Άστραψε και βρόντηξε… για μια ακόμη φορά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος σε ανάρτησή του, απαντά σε δηλώσεις στελεχών της παράταξης Τατούλη, για το μείζον θέμα της Αναπτυξιακής “Πελοπόννησος Α.Ε. ” έτσι όπως έχει ανακύψει μετά το πόρισμα – φωτιά, των ορκωτών ελεγκτών.

“Η πολιτική της διαρκούς υπονόμευσης (βοηθούσης και της απλής αναλογικής), με τη στρεψοδικία, ψευδοεπιχειρήματα, τη συκοφαντία και τις κραυγές στελεχών της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής ούτε πείθει, ούτε βοηθά το θεσμό, ούτε συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας!

Σχετικά με κάποιες δηλώσεις στελεχών της πρώην Περιφερειακής Αρχής για το θέμα της αναπτυξιακής “Πελοπόννησος ΑΕ” θα ήθελα να υπενθυμίσω τα εξής:

  • Για την πορεία και τα ελλείμματα της “Πελοπόννησος Α.Ε.”, υπάρχει η έκθεση – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ της Αρχής Διαφάνειας (πρώην Αρχή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς), η οποία κοινοποιήθηκε και στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
  • Εκεί καταγράφονται τα ελλείμματα και η κακοδιοίκηση, με παράνομες αναθέσεις, κατατμήσεις, ελλείψεις στα παραδοτέα και πολλά άλλα περίεργα και εξοργιστικά. Τσιμουδιά όμως για την έκθεση της Αρχής Διαφάνειας και των ευρημάτων της.
  • Επισημαίνω, ότι στην Αρχή Διαφάνειας- στέλνονται από την Περιφέρεια και άλλες υποθέσεις, εξίσου σοβαρές.
  • Οι Ορκωτοί λογιστές (οι ίδιοι τα τελευταία χρόνια) ορίσθηκαν ομόφωνα και η έκθεση τους ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ (και από τον εκπρόσωπο της ΠΕΔ). Μετά εφευρέθηκαν οι “άμυνες”.
  • Οι αποφάσεις ψηφίζονται από τα συλλογικά όργανα που ορίζει ο Νόμος και η νομιμότητα των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων ή του Περιφερειάρχη, κρίνονται από ορισμένα από το Νόμο όργανα της Πολιτείας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here