ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΥΠΟΔΟΧΗ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΥΠΟΔΟΧΗ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝΠΡΟΟΡΙΣΜΟ τουριστικού ενδιαφέροντος παραμένει η περιοχή του Καλονερού όπως αποδεικνύουν οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται τελευταία με αποκορύφωμα την επίσκεψη 90 Ρώσων τουριστικών πρακτόρων από το Ροστόφ και Καζάν που κάνουν περιοδεία στη Μεσσηνία, σε μια ζεστή υποδοχή που έγινε στο ξενοδοχείο Messinia Mare παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και του Δήμου.
Τους Ρώσους ταξιδιωτικούς πράκτορες υποδέχθηκε αρχικά ο Μάνατζερ της επιχείρησης κ. Μιχάλης Τοανόγλου σε ένα χώρο που προβλήθηκαν τα σπότ της Περιφέρειας με τίτλο Μυθική Πελοπόννησος. H θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Νικολάκου μίλησε προς τους επισκέπτες για την υποδοχή από τους ξενοδόχους και φορείς τονίζοντας ότι η προσπάθεια της Περιφέρειας είναι διαρκής ενώ η κοινή πορεία Ελλάδας και Ρωσίας συνδέονται σε μεγάλες στιγμές του Ελληνισμού και της ιστορίας και τώρα η Πελοπόννησος αποτελεί πρότυπο και προσφέρεται για τουρισμό ολόκληρο το χρόνο. Μάλιστα μίλησε για τα προιόντα της, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τα μνημεία φυσικού κάλλους αλλά και την ανάδειξη του ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της που συνθέτουν το άρωμα και την ταυτότητα του φυσικού γεωγραφικού της χώρου.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ .Κόλλιας μίλησε με ζεστά λόγια για την ζωντανή ιστορία του τόπου με αναφορά σε επιμέρους μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους αλλά και την ταυτότητα που προσδίδει η Τριφυλία με το ξεχωριστό της αποτύπωμα προσελκύοντας επισκέπτες όλο το χρόνο. Αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Επιτροπής τουριστικής προβολής αλλά και την παρουσία του κ. Ανδρινόπουλου ως Προέδρου, του Συλλόγου Επαγγελματιών Καλονερού κ. Μέλλου, των φορέων του Δήμου αλλά και τη συμβολή του Προέδρου Ξενοδόχων Τριφυλίας κ. Κώστα Αγγελόπουλου. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους επισκέπτες στα Ρώσικα ενώ ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων με ένα σύντομο χαιρετισμό εξήγησε ότι η Τριφυλία αποτελεί τόπο προορισμού, παράδοσης, ιστορίας και διακοπών.
ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝΕΡΟ...
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης εξήρε το επαγγελματικό ενδιαφέρον τους για ανάπτυξη του τουρισμού στο τόπο μας, ενώ είπε ότι το Καλονερό έχει εξαιρετικές ομορφιές, αγάπη στο περιβάλλον αλλά και ένα κομμάτι που εντάχθηκε σε περιοχές φυσικής προστασίας. Παράλληλα πρόσθεσε ότι προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές αλλά και εμπειρίες σε όσους την επισκεφθούν στο μέλλον, ενώ εκτός από τις παραλίες ανέδειξε τις ιστορικές διαδρομές και αρχαιολογικούς χώρους και μορφές εναλλακτικού τουρισμού. Μάλιστα έκανε αναφορά στο στρατηγικό σχέδιο της Πελοποννήσου ενώ προέβη σε αναφορά για τον πολιτισμό 1.000 ετών και πλέον σε αυτό το μυθικό τόπο καταλήγοντας ότι η περιοχή έχει τουριστικά πλεονεκτήματα που αποτελούν εφαλτήριο για εξορμήσεις αλλά και μοναδικές διακοπές. Να σημειωθεί ότι στο ξενοδοχείο εκτός από την ελληνική κουζίνα υπήρχαν οδηγοί στα Ρώσικα ενώ στο τέλος οι εκπρόσωποι των πρακτόρων ανταπέδωσαν την φιλοξενία με ένα ζεστό ευχαριστήριο αλλά και την υπόσχεση ότι αγαπούν τη περιοχή γιατί γνώρισαν μια φιλοξενία αντάξια του Ελλαδικού πολιτισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here