«Γεμάτοι» σε Τριφυλία, υποτονικά στην Πυλία από τουρισμό - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Γεμάτοι» σε Τριφυλία, υποτονικά στην Πυλία από τουρισμό

«Γεμάτα» είναι τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα της Τριφυλίας για τις μέρες του Πάσχα, όπως είπε στο «Θ» ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος. Παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον του προηγούμενου διαστήματος, από Έλληνες, ήταν μειωμένο, ωστόσο τις τελευταίες μέρες έγιναν κρατήσεις και επισκέπτεται κόσμος την Τριφυλάι για τις διακοπές του Πάσχα.
Ο κ. Αγγελόπουλος σημείωσε ότι, «γεμίσαμε τελικά, αλλά έπαιζε πολύ παζάρι. Δεν δεχθήκαμε όμως τα τηλεφωνήματα που δεχόμασταν για πληροφορίες και κρατήσεις προηγούμενες χρονιές. Ήταν πολύ χαλαρά και ο κόσμος ήταν πολύ πιεσμένος. Έλληνες είναι οι περισσότεροι επισκέπτες και υπάρχουν και ξένοι, όπως Ρώσοι κυρίως αλλά και άλλοι». Για, δε, τα μηνύματα ενόψει καλοκαιριού είπε ότι «έχει φανεί ενδιαφέρον από ξένους και έχουν γίνει κάποιες κρατήσεις. Από Έλληνες, τίποτα ακόμα. Υπάρχουν μονάδες στην περιοχή που συνεργάζονται με πρακτορεία και φέρνουν κόσμο. Από το Boooking.com φαίνεται ότι υπάρχει μια αυξημένη ζήτηση.
Οι ξενοδόχοι, βέβαια, αναμένουμε με αγωνία και τον ΟΑΕΔ να ενεργοποιήσει το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, που θα είναι πολύ μεγάλη ενίσχυση για τις επιχειρήσεις την προσεχή περίοδο. Στην Πυλία, η τουριστική κίνηση εμφανίζεται, σύμφωνα με όσα είπαν επαγγελματίες του χώρου, ακόμα υποτονική. Υπάρχουν μονάδες που έχουν ήδη «φουλάρει» για Πάσχα, αλλά υπάρχουν και καταλύματα που ακόμα δεν έχουν ανοίξει για σεζόν και θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τον Ιούνιο. Ενδιαφέρον, πάντως, υπάρχει, λένε και σημαντική συμβολή σε αυτό έχει το γεγονός ότι μονάδες της περιοχής συνεργάζονται με μεγάλα και γνωστά πρακτορεία που ήδη φέρνουν κόσμο και θα φέρνουν όλου και περισσότερους ξένους επισκέπτες το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here