Έλεγχοι για τους κοπανατζήδες από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Έλεγχοι για τους κοπανατζήδες από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης

Τις γνωστές μεθόδους με την οποία κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν άδεια... «από τη σημαία» προσπαθούν να αποτρέψουν οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης με αιφνιδιαστικές εφόδους πριν και μετά το Πάσχα σε δημόσιες υπηρεσίες. Έχει γίνει γνωστό ότι κάποιοι υπάλληλοι αναθέτουν σε συναδέλφους να τους... «χτυπάνε» την κάρτα, ή κάνουν τις ημιαργίες αργίες, ή απλά δεν εμφανίζονται στη δουλειά τους πριν και μετά τα εορταστικά τριήμερα. Έτσι το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης με τα αιφνιδιαστικά «ντου» θα προχωρά σε καταμέτρηση υπαλλήλων και θα διαπιστώνει ποιοι απουσιάζουν δικαιολογημένα και ποιοι αδικαιολόγητα.
Σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής» ήδη έγινε μια τέτοια έφοδος στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ όπου, μάλιστα, το κλιμάκιο των ελεγκτών ζήτησε να σφραγιστούν όλες οι πόρτες για να... μετρηθούν όσοι ήταν παρόντες. Από τους «κοπανατζήδες» το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτιμά ότι θα προκύψει ένας μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που θα συμπληρώσουν τους 15000 οι οποίοι πρέπει άμεσα να απολυθούν. Με τη σειρά τους στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης αναφέρουν ότι με αυτές τις μεθόδους δεν μπορούν να συλληφθούν οι μόνιμα απόντες καθώς έχουν επιστρέψει στην εργασία τους υπό το φόβο των ελέγχων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο, έχουν αυξηθεί οι ανώνυμες καταγγελίες δημοσίων υπαλλήλων στο Σώμα Επιθεωρητών βάσει των οποίων γίνονται οι έλεγχοι. Μια κραυγαλέα περίπτωση είναι εκείνη ενός υπάλληλου της Βουλής ο οποίος, αφού εξαφανίστηκε για πέντε μήνες από την εργασία του, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον τμηματάρχη αλλά αδιαφόρησε πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here