Πιέσεις στην Πολεοδομία για έκδοση αδειών στην Ελαία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πιέσεις στην Πολεοδομία για έκδοση αδειών στην Ελαία


ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ «ΛΕΥΚΟΙ» ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

ΜΠΟΡΕΙ η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας να ήταν συντριπτική εναντίον του σχεδίου της εταιρείας «Νέος Κότινος» της οικογένειας του Π. Παππά για οικοπεδοποίηση και ανέγερση κατοικιών με όρους εκτός σχεδίου δόμησης στην παραλία της Ελαίας, ωστόσο η εταιρεία συνεχίζει να πιέζει επίμονα την Πολεοδομία Τριφυλίας για την έκδοση αδειών «εδώ και τώρα».
Σύμμαχοι της εταιρείας φαίνεται ότι είναι οι «λευκοί» κατά την ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο αντιδήμαρχοι Παν. Τσίγγανος (έχει και την εποπτεία της Πολεοδομίας) και Γιαν. Φιλντίσης, οι οποίοι χθες σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες μας, που δε επιδέχονται διαψεύσεις, διαβουλεύονταν με εκπροσώπους της εταιρείας στο γραφείο του πρώτου στο Δημαρχείο. Εκεί είχαν καλέσει και τον προϊστάμενο της Πολεοδομίας Ηλ. Σκουτέρη, σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης αδειών με τα ισχύοντα, παρότι και το ΥΠΕΚΑ  και το Δημοτικό Συμβούλιο έχουν συστήσει την αποχή της Υπηρεσίας από την έκδοση αδειών μέχρι την έκδοση υπουργικής απόφασης.
Είναι προφανές ότι οι δύο αντιδήμαρχοι στηρίζουν ανοιχτά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας Παππά, προσφέροντας «διευκολύνσεις» στην τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας κα Ντέμου, αφού της προσφέρουν στο… πιάτο τον προϊστάμενο της Πολεοδομίας, ενώ θεσμικά η ίδια θα έπρεπε να προσέλθει στην Πολεοδομία για να υποβάλλει τα όποια αιτήματά της!
Άραγε ο δήμαρχος (μάθαμε ότι χθες απουσίαζε στην Αθήνα) γνωρίζει τα τεκταινόμενα; Και προς τι η επιμονή και η βιασύνη του «Νέου Κότινου»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here