Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Επαγγελματιών το Κάψιμο του Ιούδα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Επαγγελματιών το Κάψιμο του Ιούδα

ΜΕ μεγάλη επιτυχία και εκατοντάδες επισκέπτες που πλημμύρισαν την παραλία του Καλονερού τιμήθηκε για πρώτη φορά το έθιμο με τον Ιούδα στην πυρά που αναβίωσε μετά από πολλές δεκαετίες στην κατεξοχήν περιοχή του Δήμου Τριφυλίας με άριστο τρόπο. Από νωρίς το πλήθος συγκεντρώθηκε τη Κυριακή του Πάσχα όπου ο Ιούδας μετά μουσικής παραδόθηκε στην πυρά με το γενικό πρόσταγμα να έχει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καλονερού και την αρωγή στο άναμμα του κ. Νίκου Μπαγουρδή. Αμέσως μετά ο Σύλλογος Επαγγελματιών φιλοξένησε τους επισκέπτες κερνώντας τοπικά εδέσματα με πολύ κρασί και αναψυκτικά στον δρόμο της παραλίας.
Οι επισκέπτες μας είπαν ότι ήταν ενθουσιασμένοι από την πρωτοβουλία και συμμετείχαν στο δρώμενο ενώ από τους επαγγελματίες ο κ. Μέλιος Καραχάλιος δήλωσε ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο, ενώ επέμεινε ότι η εκδήλωση θα καθιερωθεί ως θεσμός στην περιοχή καθώς θα υλοποιηθούν και άλλες πρωτοβουλίες στο απώτερο μέλλον. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα...kyparissiotis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here