Tουρισμός γύμνιας και Μεσσηνία χωρίς γιατρούς σε Κέντρα Υγείας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Tουρισμός γύμνιας και Μεσσηνία χωρίς γιατρούς σε Κέντρα Υγείας

Γυμνή η Υγεία στη βιτρίνα - και, παράλληλα, «βαριά βιομηχανία» - της χώρας. Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφεται από την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) η κατάσταση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας στα νησιά και στους άλλους τουριστικούς προορισμούς εν όψει της τουριστικής περιόδου, καθώς φέτος αναμένονται 17 εκατομμύρια ξένοι επισκέπτες.
 Κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Ομοσπονδίας διαπιστώθηκε η αντίφαση της κυβέρνησης, από τη μία να τονίζει τη βαρύνουσα σημασία του τουρισμού για την οικονομία της χώρας και από την άλλη να αδιαφορεί για την τραγική κατάσταση των υπηρεσιών στα νησιά. Όπως επισημαίνουν, τα προβλήματα που αφορούν στους γιατρούς ΕΣΥ οξύνονται δραματικά εν όψει της θερινής τουριστικής περιόδου. «Τα μηνύματα απόγνωσης που στέλνουν οι κάτοικοι από την Τήνο, την Πάτμο, την Τζια, την Πάρο, την Ικαρία, τη Σκόπελο, τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και τα Σύβοτα συναντούν την κυβερνητική αφασία και εγκατάλειψη» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here