Ανακοίνωση φίλων δάσους και παραλίας Ελαίας για το έκτακτο Δ.Σ. Τριφυλίας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση φίλων δάσους και παραλίας Ελαίας για το έκτακτο Δ.Σ. Τριφυλίας


Με νίκη της επιθυμίας του λαού της περιοχής τελείωσε το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας με θέμα την "επένδυση" της εταιρίας Νέος Κότινος Α.Ε. στην περιοχή του πευκοδάσους της Ελαίας.Μετά την ανάλυση από τους εκπροσώπους της εταιρίας για τον τύπο της επένδυσης (ουσιαστικά παραδέχτηκαν πως πρόκειται για real estate) και τις τοποθετήσεις των φορέων , των συλλόγων , και των δημοτικών συμβούλων ακολούθησε ψηφοφορία με αποτέλεσμα ένα βροντερό ΟΧΙ , καθώς υπέρ της λαικής θέλησης τάχτηκε και το σύνολο σχεδόν του δημοτικού συμβουλίου.
   Μετά από μια ζωηρή συζήτηση από την οποία δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης , ειδικά λίγο πριν την ψηφοφορία , το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να αποφασίσει εάν η επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως φέρεται προς υλοποίηση από το φάκελο που έχει κατατεθεί στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας, είναι σύμφωνη με το πνεύμα της προστασίας του περιβάλλοντος και με την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής.
    Με 20 ψήφους κατά της "επένδυσης" και 2 λευκά (από τους αντιδημάρχους Τσίγγανο Παναγιώτη και Φιλντίση Ιωάννη) το σώμα αποφάνθηκε πως η πρόταση του συγκεκριμένου επιχειρηματία δεν σέβεται το περιβάλλον και πως αυτού του τύπου η ανάπτυξη δεν είναι το ζητούμενο για την συγκεκριμένη περιοχή.  
το ΔΣ του Σι.Φυ.Δα.Πε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here